RSS

Вівторок, 07.05.2024
Реклама

Останні новини

Головна сторінка » Інтернет-сервіси
Відтепер знайти роботу стане легше. Facebook 

Найбільша у світі соціальна мережа поступово перетворюється в сервіс з пошуку роботи. Днями стало відомо, що Facebook у співпраці з найбільшими  онлайн-агентствами BranchOut, Jobvite і Work4labs, які займаються кадровими питаннями ... 

09.07.2012 / Інтернет-сервіси



Віддаленне керування додатками в Google Play 

У веб-версії магазину додатків Google Play (колишній Android Market), з'явилася можливість віддаленого управління додатками. Про це повідомляє TechCrunch.

29.06.2012 / Інтернет-сервіси



Магазин додатків Marketplace для Windows Phone 8 

Компанія Microsoft у своєму блозі опублікувала перші подробиці про мережевий магазині Marketplace, який буде доступний користувачам мобільної операційної системи Windows Phone 8. За словами розробників, в момент його запуску програми... 

29.06.2012 / Інтернет-сервіси



Нова функція Facebook - «Знайти друзів поблизу» 

Компанія Facebook недавно додал нову функцію, що дозволяє з легкістю знайти друзів, які розташовуються недалеко від користувача. Спочатку особливість носила назву Friendshake, проте потім була перейменована в нехитре «Знайти друзів поблизу».

27.06.2012 / Інтернет-сервіси



Кнопка «+1» від Google буде рекомендувати цікаві сторінки 

Кнопка «+1», аналог «лайка» у соціальній мережі Google +, почне рекомендувати користувачам цікаві сторінки. Про це повідомляється в офіційному блозі розробників Google.

27.06.2012 / Інтернет-сервіси



Примусова заміна е-пошти користувачів Facebook 

Популярна соціальна мережа  Facebook, на минулому тижні відзначилася сумнівним нововведенням. Справа в тому, що розробники проекту в односторонньому порядку видали всім своїм користувачам електронну пошту, замінивши нею зазначені в  профілі ... 

27.06.2012 / Інтернет-сервіси



Апостроф в доменному іменні 

Як повідомляє AIN.ua, з 1 червня цього року компанії і користувачі, які реєструють доменне ім'я в Уанеті, можуть використовувати апостроф. Правда, така можливість зараз є тільки в зонах. Com.ua,. Kiev.ua,. Donetsk.ua,. Dn.ua,. Kharkov.ua і. Kh.ua.

26.06.2012 / Інтернет-сервіси



Що відбувається в мережі кожну хвилину 

Враховуючи, що в усьому світі кількість користувачів Інтернету перевищує позначку в 2,1 мільярда, можна припустити, що всі вони в сукупності роблять величезну кількість дій. Компанія Domo вирішила продемонструвати, як же виглядає щохвилинна ... 

26.06.2012 / Інтернет-сервіси



Bing Maps збільшив кількість знімків поверхні Землі на 165 Тб 

Bing від Microsoft продовжує стрімко розвиватися. На цей раз розробники повідомили про те, що сервіс Bing Maps поповнив свій картографічний репертуар на 165 Тб нових знімків поверхні Землі, зроблених із супутників і літаків.

26.06.2012 / Інтернет-сервіси



Google Coordinate - сервіс контролю працівників 

Корпорація Google запустила новий сервіс Google Coordinate, який дозволить роботодавцям відстежувати місце розташування співробітників, а також зможе координувати дії та маршрути їх руху.

25.06.2012 / Інтернет-сервіси



Відеосервіс YouTube отримає новий дизайн 

Відеосервіс YouTube незабаром поновить дизайн своєї домашньої сторінки, щоб покращити соціальну інтеграцію сайту і зробити його більш зручним для користувачів. Такі висновки можна зробити з скріншоту, який дуже схожий на соціальну мережу Google +.

15.06.2012 / Інтернет-сервіси



Соціальна мережа від Samsung 

Схоже, південнокорейська корпорація Samsung вирішила піти по п'ятах свого конкурента Apple, вирішивши запустити власну соціальну мережу, яка буде володіти загальними рисами Facebook, при цьому пропонуючи більш широкі можливості.

15.06.2012 / Інтернет-сервіси



App Store від Apple в Україні 

Українська версія магазину мобільних додатків від Apple може почати роботу вже в цьому місяці. Про це заявив глава Apple Тім Кук. 

14.06.2012 / Інтернет-сервіси



Megogo на LG Smart TV 

Компанія LG Electronics, спільно з першим легальним онлайн-кінотеатром Megogo.net, запускає в Україні новий безкоштовний додаток для LG Smart TV. 

11.06.2012 / Інтернет-сервіси



Магазин додатків App Center від Facebook 

Компанія Facebook в четвер офіційно оголосила про запуск власного онлайн-магазину додатків, для використання як в повній версії своєї соціальної мережі, так і в мобільних пристроях на операційних системах Android і iOS.

09.06.2012 / Інтернет-сервіси



Панорама українських стадіонів в Яндекс 

До Євро-2012, Яндекс відзняв панорами стадіонів, на яких пройдуть футбольні матчі. Всі знімки виконані в кінці квітня, на початку травня. Користувачі мають змогу подивитись, як виглядають такі стадіони як «Олімпійський» в Києві, «Металіст» у Харкові,... 

30.05.2012 / Інтернет-сервіси



Відео-серверу YouTube 7 років 

Вчора популярний сервіс YouTube відсвяткував свій день народження. Рівно 7 років тому він почав своє існування в Інтернеті, будучи розробленим колишніми працівниками PayPal. Популярність сайту росла з неймовірною швидкістю, але разом з тим...  

22.05.2012 / Інтернет-сервіси



Соціальна мережа від Microsoft 

Нова соціальна мережа виконана в стилі інших соцмереж - вона також розділена на три колонки. Аналогічне розміщення елементів присутнє в "Google +" і "Facebook". Для реєстрації в Socl користувачеві досить авторизуватися за допомогою облікового... 

21.05.2012 / Інтернет-сервіси



Небезпечні пошукові запити 

У загальній масі посилань, які з'являються у вікні браузера в відповідь на пошуковий запит, часто виявляються підозрілі ресурси і фішингові сайти. На основі даних, отриманих за допомогою системи моніторингу Kaspersky Security Network, експерти... 

17.05.2012 / Інтернет-сервіси



Інтернет-магазин додатків від Facebook 

Соціальна мережа Facebook протягом найближчих декількох тижнів запустить інтернет-магазин додатків App Center для розповсюдження програм, орієнтованих для роботи в соцмережі. Як передає Прайм, новий сервіс Facebook більше орієнтований на розвиток самої соцмережі... 

10.05.2012 / Інтернет-сервіси



Пошукова машина минулого 

 Завдяки розробнику Норберту Ландштейнеру, люди які народились на початку дивяностих років, мають змого відчути задоволення від роботи минулої системи пошуку Bulletin Board Systems. Ви побачите як попередні покоління працювали... 

09.05.2012 / Інтернет-сервіси



Facebook допоможе знайти донора для пересадки хворого органу 

Відтепер за допомогою соціальної мережі Facebook, люди які потребують пересадку хворого органу зможуть найти собі донора. Користувачі  Facebook мають можливість вказати чи бажають  вони стати донором, що буде відображатись на їх сторінці.

03.05.2012 / Інтернет-сервіси



Автоматичний перекладач листів в Gmail 

Google запустив новий сервіс автоперекладу листів в Gmail. Це означає що, отримуючи листи іноземною мовою, користувач зможе читати їх рідною. Таким чином, завдяки сервісам Gmail і Перекладач Google, мовний бар'єр отримав ще одну тріщину.

03.05.2012 / Інтернет-сервіси



Компанія Google запустила сервіс "віртуальної флешки" 

Компанія Google запустила свій новий сервіс Google Drive. За допомогою даного сервісу користувач зможе зберігати свої дані на сервері Google. Це заощадить місце на локальному комп'ютері і збільшить безпеку зберігання.

25.04.2012 / Інтернет-сервіси



15 $ за дизайн офіційного сайту Північної Кореї 

Редизайн офіційного сайту Північної Кореї коштував всього $ 15, а пошукова оптимізація - $ 100. Студент Фордемского університету Майкл ДіТанна (Michael DiTanna) в ході дослідження, присвяченого пропаганді в північнокорейських ЗМІ, з'ясував, що офіційний сайт держави зроблений на основі шаблону Blender вартістю $ 15.

23.04.2012 / Інтернет-сервіси



« 1 2 3 4 5 6 »
  Система Orphus