RSS

Неділя, 19.05.2024
Реклама

Опубліковано: 09.06.2012 о 09:41. Розділ: Інтернет-сервіси
Магазин додатків App Center від Facebook 
Компанія Facebook в четвер офіційно оголосила про запуск власного онлайн-магазину додатків, для використання як в повній версії своєї соціальної мережі, так і в мобільних пристроях на операційних системах Android і iOS. Таким чином компанія, найшла новий ринок користувачів, що входять в соціальну мережу, з мобільних пристроїв.


На початку, в App Center буде доступно всього 600 додатків. Розробники підкреслюють, що зараз робиться акцент не на кількість, а на якість додатків. Серед перших з них будуть такі як Nike + GPS, Pinterest, Draw Something, веб-додатки та ігри для Android, iPhone і iPad. Windows Phone і BlackBerry в даний час не підтримуються, і чи будуть підтримуватися, поки невідомо.

Враховуючи те, що в соціальних мережах кожна дія користувача ретельно відстежується для реклами, то App Center, зможе давати персональні рекомендації, на основі даних користувачів. Кожна програма включає в себе детальний опис і скріншоти, які допоможуть прийняти рішення про її придбання. Установка частини додатків буде полягати лише в натисканні кнопки «відправити на мобільний пристрій» на сторінці з їх описом. Інші необхідно буде скачати, перейшовши на сторінку Google Play або Apple App Store, в залежності від використовуваного мобільного пристрою.

Поки що магазин додатків доступний тільки на території США. 

Використано матеріал з oszone.net  
Читайте також:
Реклама

Рейтинг: 5.0

Якщо Ви помітили помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Переглядів: 3109. Джерело: itechnology.org.ua
 



Реклама

НОВИНИ ПАРТНЕРІВ

  Система Orphus