RSS

П'ятниця, 26.04.2024
Реклама

Останні новини

Головна сторінка » Інтернет-сервіси
YouTube запускає онлайн ТБ 

В ближчі декілька місяців, відео хостинг YouTube запустить онлайн трансляцію телевізійних каналів. Першими хто випробує даний сервіс, стануть американці.

01.03.2017 / Інтернет-сервіси



Завершена розробка HTTP/2 

Сьогодні IETF офіційно повідомило про завершення розробки другої версії стандарту HTTP. Попередня версія (HTTP 1.1) була запущена 16 років тому. За цей час розвиток інтернету пішов далеко вперед, тоді як протокол передачі гіпертексту, який є одним з основних елементів мережі, довгий час залишався незмінним.

19.02.2015 / Інтернет-сервіси



Реєстрації в домені .УКР перейшли позначку 11000 

Домен .укр - єдина доменна зона в Україні, яка має прозору систему реєстрацій: на сайті обирай.укр лічильник показує число реєстрацій в онлайн-режимі.

18.02.2015 / Інтернет-сервіси



MEGOGO запустив нові відео-продукти та кардинально змінив інтерфейси 

Відео-сервіс MEGOGO повністю оновив дизайн веб-платформи. Разом з тим компанія запустила процес дифферінціаціі брендів MEGOGO.

29.10.2014 / Інтернет-сервіси



Slando стає OLX 

З 15 вересня 2014 року найбільша в Україні дошка оголошень Slando.ua буде перейменована в OLX.ua. Успішний онлайн-проект буде працювати під новим брендом OLX і приєднається до найбільшої у світі мережі сайтів безкоштовних оголошень.

08.09.2014 / Інтернет-сервіси



Microsoft, як і Google, сканує особисті дані своїх користувачів 

В одному з профілів "хмарного сховища" OneDrive компанія Microsoft знайшла фото з забороненим контентом, а саме з дитячою порнографією. Після чого жителя штату Пенсильванія, власника акаунту, було затримано поліцією.

07.08.2014 / Інтернет-сервіси



Google сканує G-mail на наявність заборонених матеріалів 

Поліція Х'юстона затримала 41-річного чоловіка після того, як Google виявила в його електронній пошті кілька порнографічних фото за участю неповнолітніх. Пошукова компанія повідомила про знахідку в спеціальне відомство, після чого Джон Генрі Скіллерн був заарештований.

04.08.2014 / Інтернет-сервіси



UA Web Challenge VI: Відкрито реєстрацію в номінації "Веб-дизайн" 

UA Web Challenge VI - всеукраїнський чемпіонат з веб-розробки. Вже шостий сезон ми допомагаємо талановитим веб-дизайнерам вдосконалюватися, будувати кар'єру, створювати найкращі у світі сайти. 21 липня стартувала реєстрація в номінації "Веб-дизайн".

18.07.2014 / Інтернет-сервіси



Соцмережа WEUA: Наступний крок дo світового рівня 

15 липня 2014 року соціальна мережа WEUA отримала новий інтерфейс. Команда розробників інформує про проведений редизайн платформи та про початок роботи над версією WEUA 2.0., яка буде принципово новою у всіх сенсах, з оновленим набором функцій та якістю найвищого ґатунку.

16.07.2014 / Інтернет-сервіси



Стартує UA Web Challenge VI - шостий всеукраїнський чемпіонат з веб-розробки 

21 квітня стартувала реєстрація на номінації "Front-end developer" і "Тестувальник". Тисячі ІТ-спеціалістів візьмуть участь у чемпіонаті. Від молодих талановитих студентів до досвідчених розробників.

23.04.2014 / Інтернет-сервіси



Українська соціальна мережа - WEUA 

Через 9 днів, 31 березня, в Україні буде запущена національна соціальна мережа - WEUA. Наголошується, що сервіс отримає зручну і звичну навігацію, адже під час розробки, спеціалістами було запозичено багато елементів з ВКонтакте і Facebook. 

22.03.2014 / Інтернет-сервіси



В деяких регіонах Росії закрили доступ до "ВКонтакті" 

На даний момент, в деяких регіонах Росії заблоковано доступ до соціальної мережі " ВКонтакті". Раніше інтернет -провайдер "Ростелеком" посилався на технічний збій, але врешті-решт визнав, що доступ до ресурсу закритий за рішенням суду. "Ми, як оператор зв'язку, були зобов'язані це зробити", - розповів представник компанії.

19.11.2013 / Інтернет-сервіси



Жителі Лос-Анджелеса отримають безкоштовний 5 Мбіт/с інтернет 

Влада міста Лос-Анджелес має намір надати всім жителям і розташованим там компаніям безкоштовний інтернет зі швидкістю передачі даних 2-5 Мбіт/с. Також відомо, що будуть доступні і гігабітні канали, але це вже на платній основі.

06.11.2013 / Інтернет-сервіси



П. Дуров: Соцмережа "ВКонтакте" швидша, функціональніша і простіша у використанні, ніж Facebook 

На конференції GMIC голова "ВКонтакте" заявив, що Марк Цукерберг недооцінює російську соцмережу. За словами Павла Дурова, "ВКонтакте" швидша, функціональніша і простіша у використанні, ніж Facebook. "Думаю, Марк просто недостатньо користувався "ВКонтакте"", - зазначив він.

23.10.2013 / Інтернет-сервіси



Чергове "пасхальне яйце" від YouTube 

Відео-хостинг YouTube є одним з найбільших розважальних порталів в світі. І незважаючи на таку спрямованість, команда, яка забезпечує роботу ресурсу, ставиться до своїх обов'язків дуже серйозно. Однак, і вони люблять пожартувати. Але щоб не зашкодити проекту, приколи, що отримали назву "пасхальні яйця", доводиться ховати. 

15.08.2013 / Інтернет-сервіси



Google Gmail не гарантує безпечного листування 

Компанія Google заявила, що жоден з користувачів поштового сервісу Gmail не може розраховувати на безпечне листування. Про це стало відомо в рамках колективного позову проти пошукового гіганта - його звинувачували в скануванні змісту листів в рекламних цілях.

14.08.2013 / Інтернет-сервіси



В Україні "ВКонтакте" звинувачують у розповсюдженні фільмів для дорослих 

В Україні органами безпеки проти соціальної мережі "ВКонтакте" було відкрито кримінальну справу: поширення порнографії та інформації, яка пропагує насильство. Головне управління Міністерства доходів і зборів України нагадує, що в червні під час обшуку приміщень компанії були вилучені файлові сховища, які потім були відправлені на експертизу. 

18.07.2013 / Інтернет-сервіси



2 млн. доларів - винагорода за створення бази даних з інтернет-ресурсами дитячої порнографії 

Компанія Google має намір створити базу даних, до якої потраплять інтернет-ресурси, що поширюють дитячу порнографію. Отримана інформація буде використана для подальшого видалення матеріалів. Для реалізації даного проекту створюється спеціальний фонд. Кошти з якого, будуть розподілені між незалежними розробниками, готовими взяти участь у створенні механізму збору даних.

17.06.2013 / Інтернет-сервіси



Компанія VeriSign нарахувала 252 мільйони доменних імен 

Компанія VeriSign опублікувала звіт щодо ринку доменних імен верхнього рівня. Згідно з представленими даними, їхня кількість перевищила 252 млн, найбільшою популярністю користуються домени com (106,2 млн) і net (14,9 млн). У четвертому кварталі минулого року в зазначених зонах було зареєстровано лише 8 млн доменних імен.

09.04.2013 / Інтернет-сервіси



В соцмережі Facebook помічено новий тип вірусу 

В соцмережі Facebook помічений новий вірус який від імені користувача публікує повідомлення з посиланням на заражені сторінки. Висока швидкість поширення даного програмного коду забезпечується позначенням друзів користувача, які при переході по посиланню, не усвідомлюючи того, заражають і свій комп'ютер.

04.04.2013 / Інтернет-сервіси



Google: "YouTube з'явився вісім років тому і сьогодні прийшов час його закрити" 

"YouTube з'явився вісім років тому і сьогодні прийшов час його закрити" - такими оригінальними словами вирішила пожартувати компанія Google, яка нещодавно всерйоз заявила про закриття сервісу Google Reader. Заради знаменної події, корпорація оголосила конкурс на найкраще відео, яке було коли-небудь завантажене на YouTube.

01.04.2013 / Інтернет-сервіси



Google Street View: віртуальна подорож по закинутому в результаті цунамі японському місті Наміє 

За допомогою сервісу Google Street View користувачі отримали унікальну можливість побувати в одному з японських міст-примар Наміє, покинутому жителями в результаті землетрусу і цунамі, які обрушилися на Японію в 2011 році. Ядерна катастрофа зробила дану територію непридатною для проживання. 

29.03.2013 / Інтернет-сервіси



Один з державних сайтів України скопіював "плитковий" інтерфейс Microsoft 

Міністерство економічного розвитку і торгівлі України запустило свій новий сайт - "Єдиний державний портал адміністративних послуг (ЄДПАП)". Неважко помітити що інтерфейс даного ресурсу майже на 100% відповідає розробці дизайнерів з компанії Microsoft, а саме, інтерфейсу операційної системи Windows 8.

28.03.2013 / Інтернет-сервіси



Intel: Що саме відбувається в мережі інтернет за 1 хвилину 

Компанія Intel провела аналіз мережі інтернет, тим самим визначивши що саме відбувається там, на протязі однієї хвилини.

21.03.2013 / Інтернет-сервіси



Компанія Google запустила новий веб-сервіс який роз'яснить алгоритм роботи пошуку 

Компанія Google розробила новий веб-сайт, щоб розповісти користувачам, що насправді відбувається, коли вони вводять пошуковий запит в рядок Google Search. Пошуковий гігант хоче, щоб користувачі знали, як працює пошук насправді з моменту введення пошукового запиту до появи результатів.

19.03.2013 / Інтернет-сервіси



1 2 3 4 5 6 »
  Система Orphus