RSS

Середа, 08.05.2024
Реклама

Опубліковано: 16.07.2014 о 15:18. Розділ: Інтернет-сервіси
Соцмережа WEUA: Наступний крок дo світового рівня 
15 липня 2014 року соціальна мережа WEUA отримала новий інтерфейс. Команда розробників інформує про проведений редизайн платформи та про початок роботи над версією WEUA 2.0., яка буде принципово новою у всіх сенсах, з оновленим набором функцій та якістю найвищого ґатунку.


Оновлена версія WEUA - це удосконалений функціонал, приємна кольорова гама, зручна панель управління, нові можливості для користувача та виправлення усіх технічних негараздів. 

Команда анонсує про початок роботи над новою версією WEUA 2.0, яка вже через ЧОТИРИ місяці буде доступною для користувачів. 

 "Сьогодні ми презентуємо Вам оновлений дизайн мережі, але це лише початок на шляху до повного оновлення сайту. Користувач отримає мобільну версію під Android та iOS. Робота зосереджується над створенням нового ядра ресурсу, з використанням новітніх технологій та способів роботи з даними, оптимізацією інформаційного потоку між клієнтом та сервером, підвищенням продуктивності та швидкості роботи сайту. Ми ставимо перед собою це перспективне завдання та амбітну ціль і анонсуємо запуск нової версії сайту вже через ЧОТИРИ місяці", - коментує Богдан Оліярчук, засновник Першої української соціальної мережі WEUA.

Читайте також:
Реклама

Рейтинг: 4.5

Якщо Ви помітили помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Переглядів: 4531. Джерело: weua.info
 



Реклама

НОВИНИ ПАРТНЕРІВ

  Система Orphus