RSS

Середа, 08.05.2024
Реклама

Останні новини

Головна сторінка » Інтернет-сервіси
App Store від Apple налічує більше 700 тисяч додатків 

Нещодавно Apple відзвітувала про те, що в App Store доступно більше 700 тис. програм. Згідно з неофіційною статистикою, всього в каталозі побувало близько мільйона додатків. Про це свідчать дані, зібрані ресурсом Appsfire. В даний час для завантаження доступно 736 тис. програм для IOS-пристроїв.

20.11.2012 / Інтернет-сервіси



Інтернет-магазин музики від Opera 

Компанія Оpera Software, має намір запустити музичний інтернет-магазин, орієнтований на користувачів браузера Opera Mini. Спочатку проект випробують у Росії, а якщо він виявиться затребуваним, то каталог запустять і в інших країнах. Про це повідомив директор з розвитку бізнесу Оpera Software в Росії та СНД Артем Зінов'єв.

19.11.2012 / Інтернет-сервіси



Віртуальна космічна подорож від Google 

Підрозділ компанії Google Data Arts Team випустив додаток для браузера Chrome, завдяки якому користувач може здійснити віртуальну подорож по невеликому відрізку Чумацького Шляху і тим самим дістатися до Сонячної системи. Для створення карти використовувалися дані NASA і ESA.

15.11.2012 / Інтернет-сервіси



Гігабітний інтернет від Google 

Через чотири місяці після анонса, компанія Google почала підключати абонентів до високошвидкісної мережі для доступу в інтернет. Щасливчиками стають жителі міста Канзас, які готові платити $70 в місяць за інтернет і 1 ТБ «хмарного» сховища. А за $120, користувачі отримають доступ ще й до ТБ (Google обіцяє сотні каналів), а також 2 ТБ дискового простору.

14.11.2012 / Інтернет-сервіси



Відтепер в Wikipedia можна добавляти відео 

Зареєстровані користувачі отримали можливість додавати в статті відеоролики. «Новий відеоплеєр, за допомогою якого читачі енциклопедії зможуть дивитися освітні та науково-популярні відео, тепер доступний на Wikipedia і її подібних сайтах», - відзначили представники ресурсу.

09.11.2012 / Інтернет-сервіси



Повідомлення про хакерську атаку Twitter виявилось помилковим 

Вчора, багато користувачів Twitter отримали повідомлення про те, що до їх аккаунту могли отримати доступ зловмисники. Адміністрація сервісу попросила змінити паролі. Розсилка була масовою, і через це появились чутки про взлом бази даних Twitter.

09.11.2012 / Інтернет-сервіси



Соціальна мережа Google+ непопулярна серед своїх працівників 

Google Plus Ghosts провівши дослідження, опублікував статистику по працівникам Google і їх активність в соціальній мережі компанії - Google+. «Ви ж не будете довіряти кухареві, який ніколи не пробує приготовлену ним їжу?» - Таке питання напрошується після вивчення результатів. Дані отримані шляхом аналізу більш ніж 2 тис. співробітників пошукового гіганта.

08.11.2012 / Інтернет-сервіси



Безплатний WiFi-інтернет для користувачів Windows Phone-смартфонів 

Компанія Microsoft придумала ще один стимул для покупки смартфонів під управлінням ОС Windows Phone 8. Вона підписала угоду з компанією Devicescape, відповідно до умов якої власники WP8-пристроїв отримають безкоштовний доступ до 11 млн. Wi-Fi-точок по всьому світу.

06.11.2012 / Інтернет-сервіси



Інтернет телебачення від Microsoft 

Компанія Microsoft планує запустити власний телепроект, який базується на «хмарній» платформі. Такий висновок зробили американські ЗМІ виходячи з вакансій найбільшого в світі розробника ПЗ. Докладної інформації про проект немає. Лише відомо, що компанія Microsoft називає новинку телевізійною платформою на базі  «хмарного сервісу».

06.11.2012 / Інтернет-сервіси



Найпопулярніша електронна пошта в світі - Gmail від Google 

За даними ComScore, сервіс Gmail став найпопулярнішим поштовим сервісом у світі, обійшовши за кількістю унікальних відвідувачів Hotmail. У жовтні Gmail відвідало 287 900 000 користувачів проти 286 200 000 у сервісу Microsoft.

01.11.2012 / Інтернет-сервіси



Apple представить iTunes 11 в кінці листопада 

На презентації оновленої лінійки плеєрів iPod у вересні, компанія Apple пообіцяла випустити нову версію свого мультимедійного сервісу iTunes в жовтні. Очікувалося, що реліз iTunes 11 відбудеться 23 жовтня, одночасно з анонсом нових iPad і iMac. Однак тоді, корпорація навіть не натякнула про програму.

31.10.2012 / Інтернет-сервіси



80% людей залежні від інтернету 

Опитування, проведене лондонським Музеєм науки показало, що 80% людей у віці до 25 років відчуває себе залежними від інтернету. Виявилося, що всесвітня павутина надає молодим людям практично всю необхідну інформацію - починаючи з рецептів приготування їжі і закінчуючи симптомами захворювань.

30.10.2012 / Інтернет-сервіси



База даних про користувачів Facebook за 5 доларів 

Болгарський блогер Богомил Шопов, за $5 придбав базу з даними про більш ніж мільйон користувачів соціальної мережі Facebook. Покупкою Шопов демонструє, наскільки просто отримати в користування конфіденційну інформацію - імена, унікальні ідентифікатори та адреси електронної пошти. 

26.10.2012 / Інтернет-сервіси



Онлайн-радіо від Apple 

Компанія Apple розпочала переговори із музичними компаніями і збирається запустити сервіс онлайн-радіо вже на початку 2013 року. Про це пише Bloomberg з посиланням на джерела, знайомі з ходом переговорів. Очікується, що до середини листопада сторони домовляться про головне, а саме - про розподіл доходів від реклами.

26.10.2012 / Інтернет-сервіси



Панорама Гранд-Каньйону в Google Street View 

Компанія Google оголосила про початок панорамних зйомок Гранд-Каньйону. Оскільки автомобіль по одному з найглибших на Землі розломів не проїде, спеціальні камери під назвою Trekker, несуть на собі кілька співробітників інтернет-гіганта.

25.10.2012 / Інтернет-сервіси



LG обігнала Nokia по кількості проданих смартфонів 

Американська аналітична компанія Asymco у своєму мікроблозі опублікувала дані по продажах смартфонів в 3-му кварталі 2012 року. Одним з анти-лідерів стала компанія Nokia. За звітний період фінська компанія продала менше "розумних" девайсів, ніж LG, RIM або Motorola.

24.10.2012 / Інтернет-сервіси



Терористи все активніше використовують соціальні мережі - Facebook, Twitter і YouTube 

За даними Організації об'єднаних націй (ООН), терористи все активніше використовують соціальні мережі для пропаганди і вербування прихильників. Особливі побоювання в цьому плані у ООН викликає Facebook. Через даний ресурс вони поширюють екстремістську риторику і виправдовують акти насильства, йдеться в 148-сторінковій доповіді організації.

23.10.2012 / Інтернет-сервіси



Власники продукції Apple найчастіше заходять в інтернет 

Рекламна мережа Chitika провела дослідження, яке показало, що користувачі смартфонів BlackBerry і Windows Phone практично не користуються інтернетом - вони генерують менше всього інтернет-трафіку.

19.10.2012 / Інтернет-сервіси



Соціальні мережі які популярні серед власників смартфонів 

 Зараз все більше смартфонів випускаються з попередньо встановленими додатками для соціальних мереж. Видання Startapp.com підрахувало, користувачі якої операційної системи люблять більше спілкуватися. 

18.10.2012 / Інтернет-сервіси



В Twitter можна буде постити відеоконтент 

Стало відомо, що Twitter придбав сервіс для розміщення коротких відеокліпів. Це мобільний додаток, який називається Vine. Про це пише, посилаючись на невідомі джерела, All Things Digital.

15.10.2012 / Інтернет-сервіси



Новий сервіс онлайн музики від Microsoft - Xbox Music 

Сьогодні Microsoft анонсувала свій новий музичний сервіс Xbox Music. Він стане конкурентом платформ Apple iTunes і Amazon Cloud player. Новий сервіс вже можуть спробувати власники консолей Xbox, правда, не на всіх ринках.

15.10.2012 / Інтернет-сервіси



Twitter відкрив загальний доступ до бази своїх акаунтів 

У сервісі мікроблогів Twitter, відтепер є база своїх акаунтів, розташованих в алфавітному порядку. SearchEngineLand повідомляє, що сторінка під назвою Profiles Directory була випущена без попереднього офіційного анонсу.

11.10.2012 / Інтернет-сервіси



Перший електронний лист було відправленно 41 рік назад! 

Пересилання текстових повідомлень в електронному вигляді, пройшло значний шлях розвитку від експерименту до технології, що займає 28% робочого часу. Нещодавно технологія e-mail відсвяткувала свій день народження - їй виповнився 41 рік. Журналісти Indiatimes згадали найзначніші моменти її розвитку.

11.10.2012 / Інтернет-сервіси



Новий сервіс від Facebook - платні повідомлення! 

Компанія Facebook оголосила про розширення функції Promoted Posts (Платні повідомлення). Сьогодні ця функція почала працювати в США і низці інших країн, а вперше вона з'явилася в Новій Зеландії ще в травні цього року. До кінця року Facebook має намір запустити функцію платних повідомлень ще в 20 країнах. Суть функції проста: Facebook буде просувати повідомлення користувачів за невелику плату.

04.10.2012 / Інтернет-сервіси



Кількість завантажень з Google Play перевищила 25 мільярдів 

Операційна система Android найпопулярніша в світі. Це доказує кількість завантажень додатків з її онлайн магазину Google Play.

27.09.2012 / Інтернет-сервіси



« 1 2 3 4 5 6 »
  Система Orphus