RSS

Неділя, 19.05.2024
Реклама

Опубліковано: 15.10.2012 о 12:40. Розділ: Інтернет-сервіси
Новий сервіс онлайн музики від Microsoft - Xbox Music 
Сьогодні Microsoft анонсувала свій новий музичний сервіс Xbox Music. Він стане конкурентом платформ Apple iTunes і Amazon Cloud player. Новий сервіс вже можуть спробувати власники консолей Xbox, правда, не на всіх ринках.


До кінця місяця, новий сервіс стане доступний для власників комп'ютерів на базі Windows 8 і Windows RT (в тому числі для власників планшетів Microsoft Surface). Трохи пізніше, ним зможуть скористатися власники смартфонів на Windows Phone 8.

Новий сервіс Xbox Music покликаний замінити собою бренд Zune, від розвитку якого Microsoft відмовилася через його неконкурентоспроможність з Apple iTunes. Користуватися Xbox Music можна буде як безкоштовно (буде показуватися реклама), так і за 10 доларів в місяць - в цьому випадку не буде ніякої реклами і обмежень при прослуховуванні. Перевага даного сервісу над конкурентами очевидна - він буде вбудований в Windows 8 і Windows Phone 8, а всім користувачам буде надано безкоштовний 30-денний пробний період, після закінчення якого вони зможуть вибрати - користуватися Xbox Music безкоштовно, але з рекламою, або заплатити.

На даний момент музичний сервіс включає в себе близько 30 мільйонів цифрових записів. Це більше, ніж в iTunes (26 мільйонів), крім цього, його користувачам буде доступно близько 70 000 ексклюзивних музичних записів. На першому етапі музичний сервіс доступний в 22 країнах.

Читайте також:
Реклама

Рейтинг: 4.0

Якщо Ви помітили помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Переглядів: 3395. Джерело: itechnology.org.ua
 



Реклама

НОВИНИ ПАРТНЕРІВ

  Система Orphus