RSS

Неділя, 19.05.2024
Реклама

Опубліковано: 15.10.2012 о 16:09. Розділ: Інтернет-сервіси
В Twitter можна буде постити відеоконтент 
Стало відомо, що Twitter придбав сервіс для розміщення коротких відеокліпів. Це мобільний додаток, який називається Vine. Про це пише, посилаючись на невідомі джерела, All Things Digital.


Додаток Vine ще не вийшов, але один з користувачів сайту Quora вже дав йому опис. За його словами, Vine дозволяє публікувати відеоролики довжиною до шести секунд, крім того відомо, що сервіс буде працювати тільки на iPhone.

Подробиці укладеної між Twitter і Vine угоди поки що не відомі. Як пише All Things Digital, у Vine всього три співробітника, які почали розробку сервісу з червня 2012 року. 

Активну роботу над можливостями мікроблога постити відеоконтент, його розробники почали цієї осені.  Також стало відомо, що Twitter прийняв рішення завести свій відеохостинг. На думку розробників, з яким згодні і користувачі мікроблога, це значно спростить роботу сервісу. Відео можна буде додавати, не йдучи з Twitter і без допомоги інших хостингів. Цю інформацію адміністратори Twitter ніяк не підтверджують і не коментують.

Читайте також:
Реклама

Рейтинг: 5.0

Якщо Ви помітили помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Переглядів: 3259. Джерело: itechnology.org.ua
 



Реклама

НОВИНИ ПАРТНЕРІВ

  Система Orphus