RSS

Вівторок, 07.05.2024
Реклама

Останні новини

Головна сторінка » Інтернет-сервіси
Кількість користувачів Google+ перевищила 400 млн. чоловік 

Кількість користувачів, зареєстрованих в соціальній мережі Google+ досягла 400 мільйонів чоловік. Про це 17 вересня повідомив віце-президент корпорації Google Вік Гундотра на своїй сторінці в соцмережі, також він зазначив що активна щомісячна аудиторія Google+ складає 100 мільйонів користувачів.

18.09.2012 / Інтернет-сервіси



Marketplace перейменовано на Window Phone Store 

З виходом нової версії ОС Windows Phone також зміниться її сайт і магазин додатків. Тепер майданчик, де користувачі зможуть завантажувати програми для своїх смартфонів, буде називатися Window Phone Store.

14.09.2012 / Інтернет-сервіси



Соціальна мережа для мегапопулярних особистостей 

Шведський бізнесмен Ерік Вахтмайстер запустив соціальну мережу Best of All Worlds, цільовою аудиторією якої є «кращі з кращих» з числа користувачів інтернету. На думку Вахтмайстера, його сервіс буде цікавий приблизно 1% від інтернет-аудиторії - особливо представникам шоу-бізнесу, урядів, реклами і т. д.

29.08.2012 / Інтернет-сервіси



SkyDrive відтепер доступний і для ОС Android 

Доступ до інтернет-сервісу збереження інформації SkyDrive від Microsoft тепер доступний і для власників гаджетів під управлінням ОС Android. Корпорація Microsoft випустила спеціальний додаток, який дозволяє отримати повний доступ до даного сервісу.

29.08.2012 / Інтернет-сервіси



Боротьба з піратством за допомогою пониження рейтингу. Google 

У компанії Google, вирішили  карати адміністраторів сайтів де розміщується крадений і неліцензійний контент, по-своєму. У власному блозі компанії, з'явилось повідомлення про те, що компанія почне застосовувати нові методи для покарання сайтів, які одержують занадто велику кількість скарг від правовласників.

20.08.2012 / Інтернет-сервіси



Збій в роботі Wikipedia 

Напередодні, популярна онлайн-енциклопедія Wikipedia, була недоступна протягом кількох годин. Причиною, швидше за все, стали кабелі, які по необережності були перерізані. Дані кабелі, з'єднують сервери Вікіпедії (Wikipedia)  які розташовані у Флориді .

07.08.2012 / Інтернет-сервіси



83 мільйона акаунтів в Facebook - підробка 

Кількість підроблених аккаунтів в Facebook практично досягла рівня кількості населення в Єгипті і перевищує популяцію багатьох країн світу. Про це компанія Facebook повідомила на цьому тижні.

04.08.2012 / Інтернет-сервіси



80% сайтів, пов'язаних з нинішніми Олімпійськими іграми, - шахрайські 

Такі невтішні результати повідомила компанія Zscaler. Будь-які великі події, привертають увагу різного роду шахраїв і саме Інтернет дозволяє їм повністю розкрити свій «творчий потенціал». 

04.08.2012 / Інтернет-сервіси



Кнопка "Поскаржитися" в соцмережі однокласники 

Соціальна мережа «Однокласники», що належить компанії Mail.Ru Group, запускає для користувачів молодше 13 років «тривожну кнопку» - функцію, що дозволяє поскаржитися на користувачів, які надіслали повідомлення образливого характеру чи спаму. 

02.08.2012 / Інтернет-сервіси



Соціальну мережу Ping від Apple, в Україні зареєстрували занадто пізно 

Український інститут, промислової власності, зареєстрував торговий знак соціальної музичної мережі Apple - Ping - тоді, коли компанія зібралася її закрити

01.08.2012 / Інтернет-сервіси



Інформація про зв'язоки між інтернет сайтами, відтепер буде доступна кожному 

Російський програміст створив «Карту Інтернету». Проект являє собою двомірне відображення зв'язків між сайтами у всесвітній мережі.

01.08.2012 / Інтернет-сервіси



Олімпійські спортсмени залежні від соціальних мереж 

Австралійська плавчиня Емілі Сібом вважалася головним фаворитом на 100-метровій дистанції, але в підсумку стала другою. За словами спортсменки, вона занадто багато часу проводить в Twitter і Facebook, що могло негативно позначитися на її підготовці. Після перемоги в попередньому запливі вона отримала багато повідомлень з привітаннями, які вселили упевненість, що перемога гарантована.

31.07.2012 / Інтернет-сервіси



Реклама у Facebook ефективна лише у 20% випадків 

За словами представників Limited Run, короткий час у компанії була власна корпоративна сторінка на Facebook під назвою Limited Pressing. Компанія Limited Run управляє власним веб-сервісом, який дозволяє представникам музичної індустрії в особі незалежних музикантів, композиторів і виконавців створювати і розміщувати в Мережі власні онлайн-магазини для продажу музичного контенту та фізичних товарів.

31.07.2012 / Інтернет-сервіси



500 мільйонів користувачів в Twitter 

Аудиторія сервісу мікроблогів Twitter, в червні 2012 року подолала позначку в півмільярда акаунтів. Такі дані 30 липня представила компанія Semiocast.

31.07.2012 / Інтернет-сервіси



Визначити психопатичні нахили людина за допомогою Twitter 

Чи можна визначити психопатичні нахили людини по його активності в соціальних мережах? Таким питанням зацікавились вчені Флоридського Атлантичного університету спільно з асоціацією Online Privacy Foundation та проектом Kaggle. Для цього дослідники проаналізували повідомлення користувачів в Twitter.

24.07.2012 / Інтернет-сервіси



Боротьба з порнографією в соціальній мережі "ВКонтакте" 

Прокуратура Мурманська, подала в суд на соціальну мережу «ВКонтакте», заявивши те, що адміністрація мережі невживає заходів по знищенню файлів порнографічного характеру. В свою чергу соціальна мережа повідомила що не отримувала претензій з боку мурманської прокуратури, але готова доводити свою правоту в суді.

24.07.2012 / Інтернет-сервіси



Австралійські державні сайти зазнали атаки зі сторони Anonymous 

За інформацією австралійського інтернет-видання news.com.au, група хакерів, що називають себе австралійським підрозділом Anonymous, провела ряд атак на веб-сайти різних держвідомств австралійського штату Квінсленд, протестуючи проти попередньої версії законопроекту, який дозволи би дізнаватись особисту інформацію інтернет-користувачів спецслужбами.

24.07.2012 / Інтернет-сервіси



Боротьба зі спамерами в YouTube 

Відеохостинг YouTube планує покарати своїх користувачів, які роблять грубі, образливі або спамові коментарі незвичайним способом: компанія планує називати таких користувачів на сайті не за допомогою обраного ними ніка, а їх повним ім'ям і прізвищем.

24.07.2012 / Інтернет-сервіси



Приховування облич в YouTube 

Популярний відеосервіс отримав нові можливості. Тепер користувачі можуть приховувати обличчя людей в роликах, завантажених на свій аккаунт в YouTube. Нова функція отримала назву «Розмити всі обличчя» і дозволяє робити героїв відео анонімними.

23.07.2012 / Інтернет-сервіси



В Росії, блогери почнуть платити податок 

Російська держдума, восени може розглянути питання, про ухилення популярних блогерів від сплати податків. «Чому блогери, які рекламують сигарети, пиво, свої поїздки по світу, не платять податків?» - такі питанням виникають і в адміністрації президента РФ. Правда, на думку одного з представників блогосфери, ініціатива влади торкнеться в першу чергу інтернет-«тролів»

20.07.2012 / Інтернет-сервіси



Роботу одного з найбільших спам-сервісів зупинено 

Каліфорнійська фірма FireEye яка  спеціалізується на мережевій безпеці, та британська організація SpamHaus спільно з російською комп'ютерною групою швидкого реагування на надзвичайні ситуації змогли покласти край роботі чергового ботнету. Мережа під назвою Grum, за наявною інформацією, була відповідальною за генерацію 18% світового обсягу спам-розсилок.

20.07.2012 / Інтернет-сервіси



Панорамні знімки Південного полюсу в Google Maps 

Google спільно з Університетом Міннесоти розмістили на картографічному сервісі Google Maps панорамні знімки, зроблені на Південному полюсі планети.

18.07.2012 / Інтернет-сервіси



Twitter розповів про запити, які поступають з сторони уряду 

Соціальний сервіс Twitter підготував свою першу доповідь про запити, які надходять з боку різних урядів з метою надання інформації про користувачів, а також навів статистику відповідей на них.

17.07.2012 / Інтернет-сервіси



Сервіс RapidShare звинувачують в піратстві 

Верховний суд Німеччини (BGH) прийшов до висновку, що будь-який файлообмінний сервіс може нести відповідальність за порушення авторських прав.

16.07.2012 / Інтернет-сервіси



Першій фотографії яка була завантажена в інтерет, виповнелось 20 років 

18 липня 2012 виповниться 20 років з дня завантаження першої фотографії в Інтернет. Більшість людей відразу ж подумки представлять собі якесь високотехнологічне або глибокодумне зображення, проте в реальності все було набагато простіше.

12.07.2012 / Інтернет-сервіси



« 1 2 3 4 5 6 »
  Система Orphus