RSS

Неділя, 19.05.2024
Реклама

Опубліковано: 02.08.2012 о 10:54. Розділ: Інтернет-сервіси
Кнопка "Поскаржитися" в соцмережі однокласники 
Соціальна мережа «Однокласники», що належить компанії Mail.Ru Group, запускає для користувачів молодше 13 років «тривожну кнопку» - функцію, що дозволяє поскаржитися на користувачів, які надіслали повідомлення образливого характеру чи спаму. 


«Ми розуміємо, що у нас дуже багато дітей, які люблять грати в соціальні ігри і спілкуватися між собою. Ми хочемо досягти того, щоб батьки і надалі не турбувалися, що діти можуть натрапити на шкідливий контент в "Однокласниках", - говорить Ілля Широков, віце-президент Mail.Ru Group, керівника бізнес-підрозділу «Соціальні мережі», повідомляє РИА Новости.

Згідно з повідомленням, тепер користувачі соцмережі у віці до 13 років будуть бачити в особистих повідомленнях кнопку «Поскаржитися». При натисканні на неї, повідомлення яке надіслане користувачу, буде перенаправлено в службу підтримки «Однокласників».

«Якщо повідомлення носило шкідливий для дитини характер, то користувач, що відправив його, буде перевірятися на наявність подібних розсилок і блокуватися при необхідності», - відзначають представники соцмережі.

За їх словами, в соцмережі і раніше існували функції, покликані захистити дітей від шкідливого контенту та впливу. Так, в «Однокласниках» неможливо здійснити пошук користувачів молодше 18 років, а також функціонує автоматичний «цензор», який забороняє пошук по декільком десяткам тисяч слів.

При цьому, відзначає видання, в штаті «Однокласників» є спеціальні модератори, які ведуть роботу з пошуку і видалення акаунтів, груп, повідомлень, фотографій образливого характеру.

Відзначимо, правила «Однокласників» дозволяють користувачам реєструватися на сайті, починаючи з 6 років.

Читайте також:
Реклама

Рейтинг: 4.0

Якщо Ви помітили помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Переглядів: 7137. Джерело: itechnology.org.ua
 



Реклама

НОВИНИ ПАРТНЕРІВ

  Система Orphus