RSS

Вівторок, 07.05.2024
Реклама

Останні новини

Головна сторінка » Інтернет-сервіси
Нова рекламна компанія Apple. Страх перед конкурентом 

Компанія Apple відповіла на анонс смартфона Samsung Galaxy S IV рекламною сторінкою Why iPhone на своєму офіційному сайті, де розповіла про можливості та переваги популярного апарату. Також відомо, що американська корпорація розсилає посилання на дану сторінку всім власникам своїх пристроїв. 

18.03.2013 / Інтернет-сервіси



В Європі можуть заборонити показ фільмів "для дорослих" 

Наступного тижня в Європейському парламенті проведуть голосування, в рамках якого буде розглянуто питання про заборону порнографії у всіх типах медіа. Окремо згадується інтернет, правда, операторів послуг можуть не зобов'язати перекривати доступ до ресурсів "для дорослих", а лише попереджати користувачів про потенційну неправомірність їх дій.

07.03.2013 / Інтернет-сервіси



Компанії Google, Яндекс, Mail.Ru, ВКонтакте... об'явили війну шахраям в інтернеті 

Компанії Google, Group-IB, Mail.Ru, ВКонтакте, Dr.Web, Лабораторія Касперського і Яндекс опублікували спільну заяву про поширення нового типу шахрайства.

06.03.2013 / Інтернет-сервіси



Facebook: Зменшення витрат за рахунок архівування старих фото 

Соціальна мережа Facebook постійно знаходиться в пошуку найбільш ефективних рішень для скорочення своїх витрат на утримання серверів і підтримки роботи сервісу. За даними ресурсу Oregonian, восени поточного року почнуть працювати три архіва, в яких розмістяться старі і забуті користувачами фотографії.

22.02.2013 / Інтернет-сервіси



Телефонний зв'язок поступово витісняється Skype 

За даними компанії TeleGeography в минулому році близько третини міжнародних дзвінків було здійснено за допомогою популярного VOIP клієнта - Skype. 

20.02.2013 / Інтернет-сервіси



Соцмеража "Вконтакте" запускає новий механізм реклами 

Найбільша соціальна мережа в країнах СНД "ВКонтакте" оголосила про запуск нового механізму для рекламних оголошень - ретаргетінг. Ретаргетінг - інструмент, що дозволяє рекламодавцям звертатися до клієнтів, які вже переглянули рекламований продукт. До тих, хто відвідав сайт рекламодавця, але не зробив покупку або, навпаки, придбав певний товар. 

13.02.2013 / Інтернет-сервіси



Modern.ie - новий сервіс Microsoft для тестування веб-сайтів 

Компанія Microsoft запустила новий сервіс - Modern.ie, призначений для веб-розробників і їх клієнтів. За допомогою Modern.ie можна швидко перевірити сайт на відповідність сучасним веб-стандартам, а також оцінити коректність його роботи на різних платформах і браузерах. Крім того Modern.ie дає рекомендації, які дозволять виправити найбільш серйозні помилки сумісності і, таким чином, збільшити комфорт використання.

01.02.2013 / Інтернет-сервіси



Платні канали на відеохостингу YouTube.com 

Ресурс AdAge повідомив, що весною поточного року відеохостинг YouTube.com запровадить нову послугу для власників відеоконтенту - платний перегляд. Як очікується, вартість передплати складе від 1 до 5 доларів США. 

31.01.2013 / Інтернет-сервіси



Інтернет святкує своє 30-тиліття 

Всесвітній павутині, яка побудована на базі протоколу IP і маршрутизації IP-пакетів, першого січня 2013 року виповнилося 30 років. Починаючи з першого дня 1983 року Американське агентство перспективних дослідницьких оборонних проектів (DARPA) перейшло з використання протоколу NCP на TCP/IP у власній мережі ARPANET, тим самим поклавши початок нової епохи.

03.01.2013 / Інтернет-сервіси



App Store прибутковіший ніж Google Play 

Завдяки суворому контролю якості програмного забезпечення в App Store, компанія Apple отримує більший прибуток ніж Google зі своїм Google Play. Так вважає Зак Таньелофф - один з розробників додатків для мобільних операційних систем.

28.12.2012 / Інтернет-сервіси



Найпопулярніші пошукові запити Google 

Компанія Google оприлюднила звіт, згідно якого, найбільша пошукова система світу за минулі неповні 12 місяців опрацювала 1,2 трильйона пошукових запитів на 146 мовах світу.

24.12.2012 / Інтернет-сервіси



Twitter: Сторінка Папи Римського обійшла рейтинг Джастіна Бібера 

У Ватикані вирішили показати значимість Twitter-аккаунта Папи Римського, порівнявши його з популярним мікроблогом 18-річного співака Джастіна Бібера. Стверджується, що підписники блогу Бенедикта XVI, частіше роблять ретвіти повідомлень понтифіка в порівнянні з шанувальниками і  шанувальницями юного канадського серцеїда.

21.12.2012 / Інтернет-сервіси



Facebook: Новий сервіс платної відправки особистих повідомлень 

Соціальна мережа Facebook почала тестування експериментальної функції  - платна відправка особистих повідомлень. Їх одержувачами стануть користувачі, які не знаходяться в списку друзів відправника. 

21.12.2012 / Інтернет-сервіси



"Всі твіти одним архівом" - нова функція Twitter 

Як і обіцяв глава Twitter, в кінці року сервіс мікроблогів запустив функцію архівування користувальницьких повідомлень. Поки, щоправда, нова можливість доступна не всім користувачам, функція впроваджується поступово.

17.12.2012 / Інтернет-сервіси



Від високої ефективності реклами в Twitter мережа супермаркетів Lidl втратила 200 тис. євро 

Німецька мережа супермаркетів Lidl не розрахувала потенційну ефективність реклами в Twitter, що призвело до втрати 200 тис. євро. В рамках даної акції мережа запропонувала по п'ять безкоштовних обідів кожному нужденному користувачеві сервісу мікроблогів. Для цього обмежені в засобах користувачі повинні були зробити ретвіт анонса акції, забезпечивши його хештегом #luxevooriedereen.

14.12.2012 / Інтернет-сервіси



ВКонтакте віднесли до піратських сайтів 

У минулому році США опублікувала звіт, в якому соцмережа «ВКонтакте» фігурувала як ресурс, який незаконно розміщує захищений авторським правом контент. У новому звіті популярний сервіс знову опинився в списку «піратів».

14.12.2012 / Інтернет-сервіси



Прогноз: На сьогодні запланований «кінець світу» для інтернету 

Астролог Джессіка Адамс вважає, що 12 грудня 2012 прийде «кінець світу» для інтернету. Згідно з її слів, сьогодні весь світ опиниться під впливом Меркурія і Нептуна.

12.12.2012 / Інтернет-сервіси



Anonymous провела атаки на урядові сайти Єгипту 

Хакерська група Anonymous у рамках кампанії OpEgypt провела масові атаки на 30 сайтів урядових організацій Єгипту.

12.12.2012 / Інтернет-сервіси



Google+ назвала себе соцмережею яка найшвидше розвивається 

За даними компанії Google, її соціальна мережа стала сервісом, який найшвиде розвивається. На даний момент в ній налічується більше 500 млн користувачів, проте активними є лише 135 млн. За останні три місяці кількість учасників сервісу зросла приблизно на 35%.

07.12.2012 / Інтернет-сервіси



YouTube отримав новий інтерфейс 

Відеохостинг YouTube отримав більш легкий і сучасний інтерфейс, а також новий вигляд плеєра. Традиційно оновлення буде впроваджуватися поступово. Як наголошується в офіційному блозі сервісу, основні елементи управління тепер винесені на більш помітні місця, в цілому покращено зручність користування сайтом.

07.12.2012 / Інтернет-сервіси



Соціальна мережа Socl доступна для всіх охочих 

Компанія Microsoft, відкрила публічний доступ до соціальної мережі Socl, яка раніше була доступна лише обмеженій групі людей. Проект знаходиться на стадії бета-тестування, однак користувачі з існуючими обліковими записами Microsoft і Facebook вже можуть скористатися сервісом.

05.12.2012 / Інтернет-сервіси



Microsoft: Результати пошуку Google проплачені 

Компанія Microsoft напередодні різдвяних свят запустила рекламну кампанію Don't Get Scroogled, в рамках якої корпорація попереджає про проплачену видачу результатів пошуку Google. Як наголошується в блозі софтверного гіганта, зараз користувачам пропонують не релевантні, а «спонсорські» результати.

29.11.2012 / Інтернет-сервіси



Відтепер за допомогою Gmail можна буде відправити файл об'ємом до 10 Гб 

Компанія Google продовжує інтеграцію своїх продуктів. На цей раз корпорація дозволила користувачам Gmail прикріплювати до листів файли об'ємом до 10 ГБ. Правда, вони повинні бути попередньо завантажені в «хмарне» сховище Google Drive. Тепер прикріпити файл, можна не виходячи зі свого поштового аккаунта - досить натиснути кнопку Google Drive в самому листі.

28.11.2012 / Інтернет-сервіси



"Всі твіти одним архівом" - нова функція в соцмережі Twitter 

Генеральний директор соцмережі Twitter Дік Костоло в черговий раз підтвердив намір запровадити в сервісі нову функцію яка дозволить користувачам завантажувати всі свої повідомлення одним архівом. За словами топ-менеджера, це викликало хвилю невдоволення з боку розробників його компанії.

27.11.2012 / Інтернет-сервіси



16% відвідувачів сайтів для дорослих - це працівники офісів 

За даними німецького спеціаліста в області сексуальної терапії Крістофа Алерса, щодня на найпопулярніший у світі порносайт заходить близько 60 млн. осіб, дві третини з яких використовують для перегляду «полунички» робочий комп'ютер в офісі. Про це Алерс повідомив в рамках конференції, присвяченій питанням лікування розладів сексуальної сфери.

20.11.2012 / Інтернет-сервіси



« 1 2 3 4 5 6 »
  Система Orphus