RSS

Неділя, 19.05.2024
Реклама

Опубліковано: 07.03.2013 о 11:47. Розділ: Інтернет-сервіси
В Європі можуть заборонити показ фільмів "для дорослих" 
Наступного тижня в Європейському парламенті проведуть голосування, в рамках якого буде розглянуто питання про заборону порнографії у всіх типах медіа. Окремо згадується інтернет, правда, операторів послуг можуть не зобов'язати перекривати доступ до ресурсів "для дорослих", а лише попереджати користувачів про потенційну неправомірність їх дій.


Вимога фільтрувати порнографію торкнеться, ймовірно, популярних інтернет-сервісів та соціальних мереж - Twitter, Facebook та інших.

У раніше опублікованому документі під назвою "Знищуючи гендерні стереотипи в Європейському союзі" відзначалося зростання популярності порнографії, яка поступово проникає у всі аспекти сучасного життя і сприймається як щось само собою зрозуміле.

Документ покликаний привернути увагу до проблем, пов'язаних з правами жінок, якщо розглядати їх з точки зору гендерної політики. Саме він став основою для наміченого на 12 березня голосування.

Якщо законопроект затвердять, він буде прийнятий до виконання в 27 країнах, що входять в Європейський союз, в яких проживає близько 500 млн. осіб.

Читайте також:
Реклама

Рейтинг: 4.0

Якщо Ви помітили помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Переглядів: 3756. Джерело: tech.onliner.by
 



Реклама

НОВИНИ ПАРТНЕРІВ

  Система Orphus