RSS

Неділя, 19.05.2024
Реклама

Останні новини

Чутки: Три нові смартфони від Sony - Dogo, Gaga та Togari 

В мережі з'явилися чутки про те, що компанія Sony розробляє три нові смартфони відомі за попередніми назвами - Dogo (SO-04E) він же Xperia A, Gaga (SOL22) - Xperia UL та Togari, які мають продовжити лінійку флагманських пристроїв, останні - Xperia Z і Xperia ZL. 

27.03.2013 / В стадії розробки



CamBoard Pico - аксесуар який дозволить управляти комп'ютером за допомогою жестів 

Німецька компанія Pmdtec представила свій новий пристрій, який за розмірами дещо перевищує звичайну "usb-флешку", для управління комп'ютером за допомогою жестів. Даний девайс ще знаходиться в стадії розробки, але це не помішало виробнику випустити його рекламні відеоролики.

27.03.2013 / В стадії розробки



Китайська копія Samsung Galaxy S IV за 220 доларів 

Сьогодні, в мережі інтернет з'явилася інформація про те, що китайська компанія Sunle представила свій новий смартфон - S4000. Дана новинка, є точною копією недавно представленого флагманського смартфона корейського виробника Samsung - Galaxy S IV. Але схожість полягає лише в дизайні, технічні характеристики знаходяться на значно нижчому рівні, хоча як для копії, доволі не погані.

27.03.2013 / Мобільні термінали



SourceFire: Apple iOS найпривабливіша ОС для хакерів 

Компанія SourceFire провела дослідження, результати якого свідчать про те, що операційна система iOS містить найбільшу кількість вразливостей. Експерти пояснюють це закритістю даної мобільної платформи, а також її популярністю.

27.03.2013 / Програмне забезпечення



За допомогою табличного редактора Microsoft Exel створено рольову гру (RPG) - Arena 

Кері Уолкін, який працює бухгалтером в одному з підприємств міста Торонто, за допомогою табличного редактора Microsoft Exel створив рольову гру (RPG) - Arena. Дана гра пропонує 2 тисячі противників різного рівня, 8 "босів" і чотири версії фіналу.

27.03.2013 / Програмне забезпечення



HTC One користується "фантастичним" попитом 

Представники компанії HTC Джейсон Маккензі заявив, що смартфон HTC One, який ще не надійшов на прилавки магазинів, користується "фантастичним" попитом. Ця інформація містилася в внутрішньому листі корпораціїї, правдивість якої підтвердило видання Focus Taiwan.

27.03.2013 / Мобільні термінали



  Система Orphus