RSS

Неділя, 19.05.2024
Реклама

Останні новини

Як зберегти свій зір, працюючи за комп'ютером 

Погіршення зору через постійну роботу за комп'ютером - одна з найбільших проблем сучасності, але вже скоро вона може зникнути. Американські вчені знайшли спосіб простого, але дієвого зниження стомлюваності очей. 

19.03.2013 / Персональні комп'ютери



В третьому кварталі відбудеться розпад компанії ST-Ericsson 

Стало відомо, що виробник мікроелектронних компонентів компанія ST-Ericsson в третьому кварталі поточного року припинить своє існування. Закрити своє спільне підприємство вирішили корпорації STMicroelectronics і Ericsson, при цьому активи будуть поділені між двома власниками. Приміром, компанії Ericsson відійде виробництво LTE-продуктів, а також багаторежимних рішень з підтримкою мереж 2G/3G/4G. Все інше з активів ST-Ericsson перейде у власність STM або буде ліквідовано.

19.03.2013 / IT Компанії



Бездротова зярядка в новому смартфоні Samsung Galaxy SIV 

Завдяки корпорації Wireless Power Consortium, яка займається просуванням технології бездротової зарядки електронних пристроїв, стало відомо що новий нещодавно представлений флагман корейської компанії Samsung - Galaxy SIV отримає дану можливість.

19.03.2013 / Мобільні термінали



Компанія LG звинувачує Samsung у порушенні патенту 

За повідомленням південнокорейського видання Yonhap News, між LG і Samsung найближчим часом може розпочатись патентна війна. Предметом спору у ній стануть функції Smart Pause від Samsung і Smart Video від LG.

19.03.2013 / IT Компанії



Офіційно: Компанія Samsung розробляє "розумний" годинник 

Виконавчий віце-президент компанії Samsung Лі Янг Хі підтвердив їх роботу над власним "розумним" годинником, а також рядом інших продуктів. Раніше вже з'являлася інформація про пристрій під кодовою назвою Galaxy Altius, проте до цього моменту вона носила неофіційний характер.

19.03.2013 / В стадії розробки



Компанія Google запустила новий веб-сервіс який роз'яснить алгоритм роботи пошуку 

Компанія Google розробила новий веб-сайт, щоб розповісти користувачам, що насправді відбувається, коли вони вводять пошуковий запит в рядок Google Search. Пошуковий гігант хоче, щоб користувачі знали, як працює пошук насправді з моменту введення пошукового запиту до появи результатів.

19.03.2013 / Інтернет-сервіси



Смартфони Sony Xperia SP і Xperia L: європейські ціни 

Нещодавно компанія Sony анонсувала два нових смартфони - Xperia SP та Xperia L. Під час їх презентації були оголошені лише технічні характеристики, ціна не вказувалась. І ось завдяки німецькому підрозділу Sony Mobile стали доступні і ці "засекречені" дані.  

19.03.2013 / Мобільні термінали



Жан-Луї Гассе: Компанія Apple дотримується не правильної бізнес стратегії 

На думку Жана-Луї Гассе, який займав посаду виконавчого директора Apple Computer з 1981-1990 рр., компанія дотримується невірної політики і поступово програє "війну слів". "Атакувати конкурентів, вказуючи на їх слабкості, вихваляти власні досягнення - все це краще довіряти професіоналам", - заявив Гассе.

19.03.2013 / IT Компанії



  Система Orphus