RSS

Неділя, 19.05.2024
Реклама

Останні новини

Компанії Samsung і Microsoft запатентували дизайн своїх пристроїв 

Відразу дві компанії отримали патенти на дизайн своїх пристроїв. Microsoft запатентувала дизайн планшета Surface і елементи користувальницького інтерфейсу операційної системи Windows Phone 8. Samsung, в свою чергу, отримала сім патентів на дизайн різних смартфонів (в тому числі і під управлінням WP8), а також останньої моделі 3D-окулярів для перегляду телевізора.

13.03.2013 / IT Компанії



Acer випустила оновлену версію хромбука - C7 

Численні негативні коментарі на рахунок низького часу автономної роботи хромбука Acer C7 позитивно вплинули на рішення компанії виправити дану помилку. Виробник заявив про випуск покращеної версії пристрою, який отримав потужнішу батарею, здатну забезпечити чесні 6 годин автономної роботи.  

13.03.2013 / Персональні комп'ютери



2013 рік: Android-планшети вперше наздоженуть iPad 

До кінця 2013 року планшети на базі операційної системи Android вперше наздоженуть iPad за обсягом продажів - такий прогноз висунула аналітична компанія IDC. 

13.03.2013 / Мобільні термінали



Опубліковано фото і відео невідомого смартфону Motorola 

В'єтнамський ресурс Tinh te опублікував фото і відео, на яких зображений офіційно не анонсований смартфон Motorola. Ніяких подробиць щодо технічних характеристик апарата не немає. Єдине, що можна зрозуміти з даної інформації - це те, що компанія веде роботу над новими пристроями.

13.03.2013 / В стадії розробки



  Система Orphus