RSS

Неділя, 19.05.2024
Реклама

Останні новини

Перший міні-огляд ще неанонсованого смартфону Samsung Galaxy S IV (відео) 

Galaxy S IV - це новий флагманський смартфон компанії Samsung який буде офіційно представлений в Нью-Йорку 14 березня. За час підготовки до його презентації мережа інтернет переповнилась інформацією щодо його специфікацій. Але всі ресурси обмежувались лише фотографіями та короткими описами.

12.03.2013 / Oгляди/тести



А ви знаєте скільки калорій витрачає організм на один клік комп'ютерної мишки? 

Чи задумувались ви над тим, скільки калорій можна спалити просто сидячи за комп'ютером? Недавно опубліковані результати дослідження "Перетвори все в калорії" дають відповідь на таке складне питання.

12.03.2013 / Персональні комп'ютери



Клон Samsung Galaxy S III від ZTE 

Компанія ZTE представила свій новий смартфон N909, який зовні дуже нагадує флагмана корейської компанії Samsung - Galaxy S III. При уважному розгляді можна виявити відмінності апаратів, однак схожість безсумнівна.

12.03.2013 / Мобільні термінали



Невтішний прогноз для Apple iPhone 5 

Експерт з компанії Raymond James Financial Тевіс МакКорт вважає, що незабаром iPhone 5 отримає статус "пристрій минулого". Незважаючи на те, що в кінці 2012 року апарат став самим продаваним смартфоном і на даний момент утримує лідируючі позиції, в найближчому майбутньому його чекає серйозний спад популярності.

12.03.2013 / Мобільні термінали



Спільна розробка Fujitsu і NEC: смартфони на базі ОС Tizen 

Компанії Fujitsu і NEC вирішили не дати забути операційну систему Tizen і запланували на 2014 рік випуск смартфонів під її управлінням. Перші пристрої, ймовірно, вийдуть на японському ринку, а пізніше їх продажі розпочнуться і в інших регіонах.

12.03.2013 / В стадії розробки



Конкурент для YouTube вже в стадії розробки 

Співзасновник YouTube Кріс Херлі заявив про свої плани щодо запуску нового відеохостингу, який покликаний для конкуренції з надпопулярним YouTube. За його словами, поява нового сервісу відбудеться за кілька місяців.

12.03.2013 / В стадії розробки



Китайська версія iPhone 5S вже доступна на ринку 

Китайська компанія GooPhone представила клон ще неанонсованого смартфона Apple - iPhone 5S. Даний пристрій працює під управління операційної системи Android і оснащений 2-ядерним процесором MediaTek MT6577 з тактовою частотою 1 ГГгц (512 Мб оперативної пам'яті). 

12.03.2013 / Мобільні термінали



  Система Orphus