RSS

Неділя, 19.05.2024
Реклама

Останні новини

LTE версія "хромбука" Google Chromebook Pixel надійде в продаж у квітні 

Анонсований місяць назад "хромбук" компанії Google - Chromebook Pixel надійде в продаж 8 квітня поточного року. В зазначену дату розпочнуться продажі версії пристрою з модулем LTE і з 64 Гб вбудованої пам'яті. Що стосується ціни, то вона залишилась не змінною з дати анонсу - 1449 доларів.

26.03.2013 / Персональні комп'ютери



Комп'ютерні відеоігри все-таки корисні для людського мозку 

Вчені постійно проводять дослідження щодо впливу світу сучасних технологій на здоров'я людини, адже зараз стільникові телефони і комп'ютери стали невідємною частиною нашого життя. Нове дослідження, результати якого з'явились в мережі інтернет, стосується одного з найбільш популярних і доступних способів розважитись - відеоігри.  

26.03.2013 / Програмне забезпечення



За неправдиву інформацію в рекламі компанія Samsung вимагає від LG 45 млн доларів 

Компанія Samsung подала до суду на LG, звинувативши останню в дискредитації свого іміджу в очах громадськості. Позивач стверджує, що LG цілеспрямовано проводить рекламні кампанії, розповсюджують неправдиву інформацію. Сума позову складає близько 45 млн доларів.

26.03.2013 / IT Компанії



Клон планшета Apple iPad Mini від китайського виробника Colorfly за 177 доларів 

Сьогодні, китайська компанія Colorfly представила свій новий планшет - CT781. Який, як можна побачити неозброєним оком, практично не відрізняється від американського планшета Apple iPad Mini, не враховуючи його товщину - 6,71 мм проти 7,2 мм і зменшену ширину рамки навколо дисплея - 4,9 мм проти 5,7 мм. 

26.03.2013 / Мобільні термінали



Компанія Nokia розпродує свої патенти 

В мережі інтернет з'явилася інформація про те, що компанія Nokia продала 125 своїх патентів, в яких описуються технології розробки пам'яті, холдингу Pendrell. 81 патент з усього пакету документів стосується стандартів індустрії, підкреслює покупець. Патенти передані Helsinki Memory Technologies, дочірньому підприємству Pendrell, спеціально створеному для підписання даної угоди.

26.03.2013 / IT Компанії



Смартфон BlackBerry Z10 отримав 8 балі з 10 за ремонтопридатність 

Офіційна презентація смартфона BlackBerry Z10 відбулася декілька місяців тому. За цей короткий період пристрій піддавася різним тестам і випробуванням. Серед яких можна виділити: краш-тест даного смартфона; підрахування собівартості девайса; перевірка інтерфейсу операційної системи на зручність у користуванні.

26.03.2013 / Oгляди/тести



ZTE Grand X Quad - фото та специфікації 

Раніше було відомо що новий смартфон ZTE Grand X Quad, інформація про який не раз з'являлася в мережі інтернет, надійде в продаж в кінці першого кварталу поточного року. Але журналісти з інтернет ресурсу Engadget вияснили, що новинка вже доступна в продажу за ціною 270 доларів. Реалізацією даного пристрою займається китайський інтернет-магазин - 51buy.

26.03.2013 / Мобільні термінали



HTC: Два нові смартфони - Desire P і Desire Q та нова рекламна стратегія 

Компанія HTC оголосила про докорінну зміну рекламної стратегії і анонсувала два нових смартфони - Desire P і Desire Q. Головний маркетолог тайванської корпорації Бенджамін Хо заявив, що виробник смартфонів відмовляється від слогану "Quietly Brilliant" і буде агресивніше діяти в боротьбі з конкурентами.

26.03.2013 / Мобільні термінали



  Система Orphus