RSS

Неділя, 19.05.2024
Реклама

Останні новини

MediaPad 7 Vogue - новий планшет від Huawei 

В мережі інтернет з'явилася інформація про те, що китайська компанія Huawei має намір ближчим часом випустити новий Android-смартфон - MediaPad 7 Vogue. Ці дані стали доступні завдяки таким ресурсам як @evleaks і Technosamigos. 

18.03.2013 / В стадії розробки



Windows Blue - операційна система для пристроїв бюджетного класу 

Корпорація Microsoft працює над наступною версією операційною системою, відомої під кодовою назвою Windows Blue. Її реліз, за ​​неофіційною інформацією, відбудеться вже поточного літа. Згідно з раніше отриманими даними, Windows Blue  є, швидше за все, оновленням для ОС Windows 8, а не повноцінною операційною системою.

18.03.2013 / В стадії розробки



Нова рекламна компанія Apple. Страх перед конкурентом 

Компанія Apple відповіла на анонс смартфона Samsung Galaxy S IV рекламною сторінкою Why iPhone на своєму офіційному сайті, де розповіла про можливості та переваги популярного апарату. Також відомо, що американська корпорація розсилає посилання на дану сторінку всім власникам своїх пристроїв. 

18.03.2013 / Інтернет-сервіси



Смартфон Sony Xperia SP представлено офіційно 

Компанія Sony офіційно представила новий смартфон лінійки волого/порохозахищених пристроїв - Xperia SP. Інформація про даний девайс не раз з'являлась в мережі інтернет описуючи технічні характеристики які цілком підтвердились.

18.03.2013 / Мобільні термінали



Нові смартфони HTC Desire P і Desire Q - перша інформація 

Завдяки Національній Комісії з Комунікацій Тайваню (NCC) в мережі інтернет з'явилася інформація про нові ще не анонсовані смартфони HTC. Дані пристрої позначені як T326h - Desire P і T328h - Desire Q. На жаль, з отриманих даних детальних технічних характеристик смартфонів дізнатись не вдалось, відомо лише те, що обидва пристрої будуть підтримувати роботу в мережах 3-го покоління - 3G.

18.03.2013 / В стадії розробки



Підтримка операційної системи Windows Phone 8 завершиться в 2014 році 

На офіційному сайті Microsoft опублікована таблиця життєвого циклу програмних продуктів корпорації. Ознайомившись з нею, стало відомо, що підтримка мобільної операційної системи WP8 завершиться влітку 2014 року, а через 2 місяці після цього припиниться підтримка й ОС WP7.8. Згідно з описом, 18-місячний життєвий цикл ОС WP8 стартував 14 грудня 2012 року.

18.03.2013 / Програмне забезпечення



Рейтинг кращих керівників ІТ компаній 

Аналітична компанія Glassdoor опублікувала рейтинг кращих керівників ІТ компаній 2013 року. Список очолив глава соціальної мережі Facebook Марк Цукерберг, його дії схвалює 99% опитаних респондентів. Він значно поліпшив свою позицію в порівнянні з минулим роком - тоді рейтинг Цукерберга становив лише 85%. 

18.03.2013 / IT Компанії



Samsung Galaxy S IV: європейські ціни 

За неофіційними даними, в країнах Європейського союзу новий флагман Samsung Galaxy S IV коштуватиме від 599 до 699 євро. Тут він з'явиться, ймовірно, протягом перших двох тижнів травня. Дати старту продаж різняться в залежності від країни, так як для успішного запуску потрібно підготувати й адаптувати рекламні матеріали для різних регіонів.

18.03.2013 / Мобільні термінали



Чутки: LG Megalodon - це новий Nexus 5 

Ресурс AndroidandMe опублікував фото і специфікації раніше невідомого смартфона LG Megalodon. Інформацію надав анонім, який стверджує що працює в компанії Google і володіє ексклюзивними даними. 

18.03.2013 / В стадії розробки



  Система Orphus