RSS

Неділя, 19.05.2024
Реклама

Останні новини

Чутки: 29 червня - дата презентації оновлених iPhone і iPad 

За інформацією ресурсу Gizmorati, 29 червня відбудеться офіційна презентація оновлених пристроїв Apple - iPhone і iPad. Саме цього дня шість років назад була представлена перша версія "яблучного" смартфона. 

20.03.2013 / В стадії розробки



Новий смартфон ZTE Quantum: 5-дюймовий дисплей і 13 МП камера 

Завдяки ресурсу AndroidPolice в мережі інтернет з'явилася інформація про новий смартфон ZTE - Quantum. На даний момент ще не анонсований девайс проходить попереднє тестування в американського оператора Sprint. Разом з назвою були опубліковані фотографії та специфікації даного смартфона.    

20.03.2013 / В стадії розробки



Розпочались європейські продажі планшета Sony Xperia Tablet Z 

На міжнародній виставці споживчої електроніки MWC 2013 компанія Sony офіційно представила "глобальну" версію свого планшета - Xperia Tablet Z і розповіла, що жителям Європи варто очікувати даний девайс не раніше травня. Однак поставки гаджета на європейський ринок, як виявилося, почнуться раніше запланованого терміну.

20.03.2013 / Мобільні термінали



2 тис. доларів - це винагорода за розроблений додаток для Windows 

Корпорація Microsoft запропонувала розробникам взяти участь у програмі по створенню додатків для операційних систем Windows 8 і Windows Phone за винагороду. Кожен розробник має право відправити по 10 додатків для настільної й мобільної ОС. Софтверний гігант заплатить по 100 доларів за кожну прийняту програму, і загальний заробіток може досягти 2 тис доларів. 

20.03.2013 / Програмне забезпечення



Google Nexus 5 отримає високоякісний фото модуль Nikon 

Інтернет ресурс PhoneArena спростував раніше отриману інформацію щодо технічних характеристик ще не анонсованого смартфону LG Megalodon, він же, ймовірно, Google Nexus 5. 

20.03.2013 / В стадії розробки



Новий смартфон HTC E1: фото та специфікації 

Чутки про те, що HTC готує новий смартфон з кодовим ім'ям 603e з'явилися ще на початку минулого місяця, але тільки зараз вони отримали офіційне підтвердження, у тому числі, фото і технічні характеристики пристрою.

20.03.2013 / В стадії розробки



Вражаючі технічні характеристики китайського смартфону за 350 доларів 

Китайська компанія Xiaomi, готує черговий надпотужний смартфон. Точні терміни виходу флагманської моделі Mi-3 невідомі, зате в мережі з'явилися вражаючі технічні характеристики пристрою.

20.03.2013 / В стадії розробки



Собівартість смартфона Samsung Galaxy S IV на 12% більша ніж у iPhone 5 

За даними IHS iSuppli, собівартість смартфона Galaxy S IV становить 236 доларів. Це приблизно на 12% дорожче, ніж у iPhone 5 і Galaxy S III. Майже третина вартості припадає на 5-дюймовий дисплей корейського флагмана - 75 доларів. На другому місці, серед компонентів, знаходиться процесор Exynoc 5 Octa, який оцінюють в 30 доларів.

20.03.2013 / Oгляди/тести



  Система Orphus