RSS

Неділя, 19.05.2024
Реклама

Останні новини

Нова версія ОС iOS 6.1.3 принесла з собою нову проблему - швидкий розряд акумулятора 

Нещодавно випущене оновлення для ОС iOS - 6.1.3, не тільки позбавило користувачів від раніше відомої помилки програмного коду яка дозволяла обійти екран блокування (хоча спеціалісти знайшли новий спосіб), а й принесло з собою нову, не менш важливу проблему - швидкий розряд акумулятора.

25.03.2013 / Програмне забезпечення



Робота над смартфоном HTC Opera UL (FacebookPhone) офіційно підтверджена 

Ще минулої осені з'явилася інформація про те, що соціальна мережа Facebook спільно з компанією HTC готує до випуск новий смартфон - Opera UL (ще відомий як Myst). І тільки тепер, ці дані отримали офіційне підтвердження завдячуючи федеральній комісії США по радіозв'язку (FCC).

25.03.2013 / В стадії розробки



Чутки: Компанія Huawei готує новий флагманський смартфон 

Виходячи з даних які були опубліковані на китайських інтернет ресурсах, компанія Huawei розробляє новий флагманський смартфон, який покликаний для того, щоб стати прямим конкурентом для нещодавно представленого Samsung Galaxy S IV.

25.03.2013 / В стадії розробки



Листопад 2013 року - презентація смартфону Motorola (Google) X Phone 

За даними інтернет ресурсу phoneArena офіційна презентація ще не аносованого смартфону Motorola (Google) X Phone відбудеться в листопаді поточного року. Крім дати представлення були опубліковані і технічні характеристики пристрою, які дещо відрізняються від раніше отриманих даних.

25.03.2013 / В стадії розробки



Lenovo P780 - новий смартфон з посиленим акумулятором 

В листопаді минулого року компанія Lenovo представила свій бюджетний смартфон з посиленим акумулятором (3500 мАг) - P770. За торішньою заявою виробника пристрій здатний пропрацювати 29 годин в режимі розмови і 26 днів в режимі очікування. Сьогодні, з'явилася інформація про оновлену версію даного смартфона з більш потужною батареєю (4000 мАг) - P780.

25.03.2013 / Мобільні термінали



Samsung Galaxy S IV Mini: перші фото та специфікації 

В мережі інтернет з'явилися перші фотографії і технічні характеристики ще не анонсованого смартфона Samsung - Galaxy S IV Mini. Дану інформацію опублікував блогер з Киргизстану під ніком ErmEchkiN. Зовні, модель дуже схожа на "старшого брата", але з точки зору специфікацій значно відрізняється від нього.

25.03.2013 / В стадії розробки



ОС Windows Blue вже доступна для завантаження 

Офіційна презентація оновлення для ОС Windows 8 - Blue, як очікується, відбудеться літом поточного року. Однак в мережі інтернет вже доступний для завантаження образ даного оновлення - Windows Blue 9364. Користувачам файлообмінних мереж пропонується завантажити файл об'ємом близько 2,6 Гб - це 32-розрядна версія операційної системи. У Microsoft поки ніяк не прокоментували цю ситуацію, тоді як ентузіасти розповіли про основні нововведення.

25.03.2013 / Програмне забезпечення



  Система Orphus