RSS

Неділя, 19.05.2024
Реклама

Останні новини

Компанія Sony позбулася проблеми від якої смартфон Xperia Z вимикався і більше не вмикався 

Компанія Sony випустила "гаряче" оновлення для операційної системи смартфона Xperia Z, тому що деякі його власники скаржилися на раптову "смерть" апарату. Версія програмного забезпечення залишиться колишньою -  Android 4.1.2 Jelly Bean. 

22.03.2013 / Програмне забезпечення



"Розумний годинник": Apple, Samsung, Google а тепер ще і LG 

Розробкою "розумного годинника" зацікавлюється все більше компаній. Офіційне підтвердження щодо роботи над даним пристроєм вже опублікували компанії Apple і Samsung. А декілька годин назад з'явилися чутки про те, що інтернет-гігант Google теж не проти поборотися за прихильність користувачів до власного аналогічного пристрою. 

22.03.2013 / В стадії розробки



Європейські оператори стільникового зв'язку мають намір подати до суду на Apple 

Спеціальна служба Євросоюзу ближчим часом розгляне скаргу на адресу компанії Apple, подану декількома європейськими операторами стільникового зв'язку. У їх заяві наголошується, що вимоги контракту американської компанії вбивають конкуренцію. Розслідування носить попередній характер, так як скарга не була оформлена офіційно.

22.03.2013 / IT Компанії



Генеральний директор Nokia Стівен Елоп вихопив з рук журналіста iPhone і викинув (відео) 

Нещодавно, генеральний директор компанії Nokia Стівен Елоп взяв участь у популярній телепрограмі фінського телебачення. Він відповідав на запитання щодо майбутніх смартфонів лінійки Lumia, які незабаром мають з'явитись на ринку. У якийсь момент ведучий передачі дістав з кишені смартфон американського конкурента Apple - iPhone, який через мить опинився в руках ТОП-менеджера Nokia. 

22.03.2013 / IT Компанії



Стартова ціна смартфона Samsung Galaxy Express буде вищою за Galaxy S III 

Німецький підрозділ компанії Samsung оголосив про старт європейських продаж нещодавно анонсованого LTE-смартфона - Galaxy Express. Вартість смартфона в Німеччині становить 489 євро (5100 грн.).

22.03.2013 / Мобільні термінали



Смартфон Huawei Ascend G700: перші фото та специфікації 

Завдяки користувачу системи мікро-блогів Twitter @evleaks в мережі інтернет з'явилася інформація про новий ще не анонсований смартфон Huawei Ascend G700, а саме - фотографії і технічні характеристики.

22.03.2013 / В стадії розробки



Чутки: Компанія Google розробляє "розумний годинник" 

В кінці минулого року почали з'являтись чутки про те, що компанія Apple розробляє "розумний годинник". У березні, вже корпорація Samsung заявила, що має намір випускати подібний пристрій. Якщо вірити даним видання The Financial Times, в «годинникову битву» також готова вступити і компанія Google. 

22.03.2013 / В стадії розробки



  Система Orphus