RSS

Неділя, 19.05.2024
Реклама

Останні новини

Intel: Що саме відбувається в мережі інтернет за 1 хвилину 

Компанія Intel провела аналіз мережі інтернет, тим самим визначивши що саме відбувається там, на протязі однієї хвилини.

21.03.2013 / Інтернет-сервіси



Apple отримала патент на механізм який мінімізує пошкодження смартфону при його падінні 

Компанія Apple запатентувала не зовсім звичайний захисний механізм для своїх мобільних пристроїв. На сайті Бюро з реєстрації патентів і торгових марок США (USPTO) з'явився опис системи, яка дозволяє частково контролювати падіння смартфону.

21.03.2013 / В стадії розробки



Унікальний "дисплей-голограма" надійшов у продаж за ціною 100 000 гривень (відео-презентація) 

Унікальний "повітряний-дисплей" DisplAir, створений астраханськими розробниками, надійде у продаж 28 березня і буде коштувати 100 000 гривень. 

21.03.2013 / Персональні комп'ютери



Смартфони Sony Xperia Z несподівано "вмирають" без будь-яких на це причин 

Власники смартфонів Sony Xperia Z несподівано зіткнулися з серйозною проблемою - девайси можуть раптово вимкнутися і більше не ввімкнутися. Причому відбувається це без будь-яких на це причин, а "гаряче" перезавантаження (рестарт за допомогою затиснутих кнопок вгору і включення) не допомагає. 

21.03.2013 / Мобільні термінали



HP (Hewlett-Packard): Перегляд 3D-зображення без використання спеціальних окулярів (відео-демонстрація) 

Спеціалісти з компанії Hewlett-Packard розробили технологію яка дозволяє переглядати 3D-зображення на дисплеї смартфона або планшета, без використання спеціальних окулярів. На відміну від існуючих аналогів, технологія HP не змушує користувача завмерти і дивитись на зображення під строго певним кутом.

21.03.2013 / В стадії розробки



Нова версія планшета BlackBerry PlayBook знаходиться в стадії розробки 

Голова управління з випуску нових пристроїв компанії BlackBerry Майк Ел Мефлех не дивлячись на слова генерального директора корпорації Торстен Хейнс - "...компанія в найближчому майбутньому не збирається випускати новий планшет" заявив, що корпорація веде розробку нової версії планшета PlayBook.

21.03.2013 / В стадії розробки



Apple звинувачують в порушенні патентів Sony і Philips 

Компанії Sony і Philips подали в суд на американську корпорацію Apple, звинувачцючи останню в порушенні 15 патентів. Позов оформлений від імені Intertrust Technologiesі і вимагає від Apple компенсації збитків, сума яких не розголошується.

21.03.2013 / IT Компанії



Популярність смартфона Samsung Galaxy S IV набирає обертів 

Керівництво однієї з найбільших у Європі мереж з продажу мобільних телефонів Carphone Warehouse, повідомило про рекордний інтерес користувачів до нового нещодавно представленого смартфона Galaxy S IV. У компанії відзначили, що на етапі попереднього замовлення модель більш ніж в чотири рази популярніша торішнього флагмана Samsung Galaxy S III. 

20.03.2013 / Мобільні термінали



  Система Orphus