RSS

Середа, 08.05.2024
Реклама

Опубліковано: 21.03.2013 о 22:13. Розділ: Інтернет-сервіси
Intel: Що саме відбувається в мережі інтернет за 1 хвилину 

Компанія Intel провела аналіз мережі інтернет, тим самим визначивши що саме відбувається там, на протязі однієї хвилини.

Для початку, всього за одну хвилину в мережі інтернет використовується 639800 Гб трафіку. З цього числа достатньо велика частина припадає на найвідвідуваніший веб-сайт в світі - Google.com, за цю хвилину він обробляє 2 млн. пошукових запитів. В свою чергу, відео-хостинг YouTube.com  показує 1,3 млн. відеозаписів, а також обробляє і систематизує знову завантажені відео загальною тривалістю 30 годин. Інтернет-магазин Amazon здійснює продаж товарів на загальну суму 83000 доларів, а приблизно 20 користувачів різних веб-сервісів стають жертвами злому їх акаунтів. Соціальна мережа Facebook створює 6 млн. сторінок для 277 тисяч користувачів, в мережі Twitter додаються 100 тисяч нових повідомлень і створюються 320 нових акаунтів, а за допомогою електронної пошти відправляються 204 млн. листів - з них 150 млн. спам. Трохи менш динамічно живе Wikipedia, куди кожну хвилину додаються по шість нових статей.

Також, компанія Intel зробила прогноз на майбутнє, а саме на 2015 рік. Якщо зараз число підключених до мережі пристроїв приблизно дорівнює чисельності населення планети, то через два роки воно виросте у два рази. При цьому тільки за одну секунду в глобальній мережі здійснюватиметься передача цифрового відео загальною тривалістю перегляду до п'яти років.

Залишається відкритим питання, чи зможе існуюча мережева інфраструктура впоратися з обвальним зростанням трафіку, і якщо так, то чи зможе вона підтримувати прийнятний рівень безпеки та доступності.


Читайте також:
Реклама

Рейтинг: 3.0

Якщо Ви помітили помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Переглядів: 4074. Джерело: oszone.net
 



Реклама

НОВИНИ ПАРТНЕРІВ

  Система Orphus