RSS

Неділя, 19.05.2024
Реклама

Останні новини

Компанія Microsoft має намір вийти на ринок бюджетних планшетів 

Минулого тижня аналітик Creative Strategies Тім Баджарін опублікував свій прогноз щодо планів компанії Microsoft які стосуються ринку бюджетних планшетів. За його словами софтерна корпорація випустить оновлення Windows Blue яке буде спеціально адаптоване для дисплеїв з низькою роздільною здатністю. І ось тепер, даний прогноз отримав офіційне підтвердження.

29.03.2013 / В стадії розробки



Google Street View: віртуальна подорож по закинутому в результаті цунамі японському місті Наміє 

За допомогою сервісу Google Street View користувачі отримали унікальну можливість побувати в одному з японських міст-примар Наміє, покинутому жителями в результаті землетрусу і цунамі, які обрушилися на Японію в 2011 році. Ядерна катастрофа зробила дану територію непридатною для проживання. 

29.03.2013 / Інтернет-сервіси



Смартфон HTC One надійшов на прилавки магазинів Великобританії 

Недавно представлений смартфон компанії HTC - One, продажі якого повинні було початися ще в середині поточного місяця але були відкладені через проблеми з поставками апаратних компонентів, надійшов на прилавки магазинів.

29.03.2013 / Мобільні термінали



Компанія Qualcomm буде сприяти в популяризації смартфона HTC One 

За повідомленням ресурсу Digitimes, компанія Qualcomm в своїх рекламних відеороликах разом з мобільними чипами буде пропонувати новий флагманський смартфон HTC - One. Пояснюється це тісними дружними стосунками обох компаній.

29.03.2013 / Мобільні термінали



HTC One отримав 1 бал з 10 за ремонтопридатність 

Декілька днів назад, спеціалісти з ресурсу iFixit провели тест на ремонтнопридатність смартфона - BlackBerry Z10, який в результаті набрав 8 балів з 10. Тепер, був проведений анологічний огляд і недавно представленого флагмана HTC - One. Тут, результати набагато скромніші - 1 бал з 10.

29.03.2013 / Oгляди/тести



  Система Orphus