RSS

Неділя, 19.05.2024
Реклама

Останні новини

Компанія Apple буде співпрацювати з Intel 

Стало відомо, що компанія Apple провела переговори з Intel щодо виробництва чипів для своїх майбутніх мобільних пристроїв. На даний момент, корпорація Apple, замовляє процесори A6 для iPhone 5 і A6X для iPad 4 у свого головного конкурента - південнокорейської компанії Samsung. Зміна постачальника дасть Apple, більше свободи, а Intel - можливість розширити свою присутність на ринку мобільних пристроїв.

11.03.2013 / IT Компанії



Опубліковані перші фото та специфікації смартфону Motorola (Google) X Phone 

В мережі інтернет зявилися перші фото та специфікації надтаємничого смартфону, спільна розробка Motorola і Google - X Phone. Виходячи з даної інформації, можна сказати що новинка буде претендувати на перші місця серед самих топових пристроїв на базі операційної системи Android. 

11.03.2013 / В стадії розробки



Опубліковано фото одного з перших прототипів iPhone 

Ресурс Ars Technica опублікував фото раннього прототипу iPhone.  Зовні, пристрій нагадує планшет-монстр з 5,7-дюймовим дисплеєм і великою кількістю портів. (Найбільш ранні фото датовані 2005 роком.)

11.03.2013 / В стадії розробки



Аксесуар: Palm Top Theater - 3D-дисплей для iPhone (відео) 

Даний аксесуар не є справжнім 3D-дисплеєм, а всього лише створює об'ємну ілюзію за рахунок системи дзеркал. Зображення з екрану розбивається на три частини, для перегляду під різними кутами.

11.03.2013 / Мобільні термінали



Опубліковано перші "живі" фото флагмана Samsung Galaxy S IV 

На одному з китайських форумів з'явилися фотографії нового флагмана Samsung Galaxy S IV. За словами користувача, який опублікував фото, даний апарат підтримує роботу двох SIM-карт і призначений для китайського ринку.  

11.03.2013 / В стадії розробки



Смартфон допоміг спіймати свого крадія 

Мешканка Нью-Йорка стала жертвою злодія, який позбавив її мобільного телефону, проте незабаром апарат видав свого нового незаконного власника. Виявилося, що пристрій налаштований таким чином, щоб автоматично викладати зняті фото в соціальну мережу Facebook з використанням облікового запису справжньої власниці.

11.03.2013 / Мобільні термінали



Samsung не вважає ОС Windows 8 кращою за Windows Vista 

За словами одного з ТОП-менеджерів компанії Samsung, операційна система Windows 8 не краща Windows Vista, яка так і не змогла завоювати популярність користувачів. "Глобальний ринок персональних комп'ютерів продовжує своє падіння, незважаючи на запуск нової ОС", - заявив Чон Дон Су, президент підрозділу по виробництву карт пам'яті.

11.03.2013 / Програмне забезпечення



  Система Orphus