RSS

Неділя, 19.05.2024
Реклама

Останні новини

Рейтинг інтернет браузерів за лютий 2013 року 

За лютий 2013 року свою частку збільшили всі інтернет браузери, якщо не враховувати Google Chrome. Даний програмний продукт поділився своєю аудиторією з браузером від Microsoft -  Internet Explorer, віддавши останньому 0,7% своєї долі. На даний момент частка IE становить - 55,82%, а Chrome - 16,27%.

01.03.2013 / Oгляди/тести



Samsung Galaxy S IV: Різні специфікації для різних країн 

Достовірно відомо що презинтація нового покоління флагманського смартфону Samsung - Galaxy S IV, відбудеться в Нью-Йорку 14 березня поточного року. Також відомо, що даний девайс буде оснащений 4-ядерним процесором Qualcomm Snapdragon 600, але тільки для США.

01.03.2013 / В стадії розробки



Продукти Apple з чистого золота 

Компанія Computer Choppers, яка є уособленням високотехнологічних гаджетів, надає можливість покрити продукти Apple в біле, рожеве і жовте золото, а також мідь, чорний і сріблястий хром. Засновник компанії, Алекс Вілей пояснює технологію виробництва золотих гаджетів так: "Ми беремо будь-який продукт, розбираємо його до голого металу. Потім ми належним чином налаштовуємо комп'ютер для клієнта і створюємо обшивку з 24-каратного золота, яку потім встановлюємо".

01.03.2013 / Персональні комп'ютери



ОС Firefox OS вже доступна для смартфону Sony Xperia E 

Компанія Sony випустила пробну версію операційної системи Firefox OS для смартфона Sony Xperia E. Дане програмне забезпечення можна завантажити з офіційного сайту і встановити всім бажаючим. У компанії сподіваються на відгуки користувачів, які допоможуть покращити дану операційну систему.  

01.03.2013 / Програмне забезпечення



Windows на ринку операційних систем 

За останні декілька місяців ринок десктопних операційних систем не зазнав істотних змін. Провідні позиції зберігаються за ОС від Microsoft - вони є безперечними лідерами: Windows 7 з 44,55% займає перше місце за популярністю, значно випереджаючи усіх конкурентів разом узятих.

01.03.2013 / Oгляди/тести



Пристрої Motorola не відповідають високим вимогам Google 

Фінансовий директор компанії Google Патрік Пічетт заявив, що продукти Motorola Mobility не відповідають стандартам, що висуваються пошуковим гігантом. "Вони недостатньо інноваційні", - відзначив топ-менеджер Google.

01.03.2013 / Мобільні термінали



Суддя який вів справу Samsung&Apple відтепер працює на корейську компанію 

Компанія Samsung взяла на роботу колишнього британського суддю, який у минулому році виніс вирок, згідно якого Apple вибачилась перед корейським конкурентом і опублікувала це на своєму сайті. Професор Робін Джейкоб є експертом в патентному праві, а тепер ще й консультантом корейської компанії в справі Samsung&Apple, яка розглядається в американському суді.

01.03.2013 / IT Компанії



  Система Orphus