RSS

Неділя, 19.05.2024
Реклама

Опубліковано: 18.03.2013 о 17:49. Розділ: Інтернет-сервіси
Нова рекламна компанія Apple. Страх перед конкурентом 
Компанія Apple відповіла на анонс смартфона Samsung Galaxy S IV рекламною сторінкою Why iPhone на своєму офіційному сайті, де розповіла про можливості та переваги популярного апарату. Також відомо, що американська корпорація розсилає посилання на дану сторінку всім власникам своїх пристроїв.


Стверджується, що iPhone отримав вісім нагород J. D. Power and Associates як смартфон, який найбільш повно виправдав очікування покупців. Крім того, Apple "зробила майже неможливе - створила легкий і витончений пристрій без шкоди для його функціональності". Якщо вірити інформації, розміщеній на сторінці Why iPhone, тільки цей смартфон оснащений дисплеєм Retina.

Також, увага приділяється тривалому часу автономної роботи, потужному, але "ненажерливому" процесору A6, надшвидкісному бездротовому зв'язку, "найпопулярнішій в світі камері" (за версією Flickr), операційній системі, а також голосовому помічнику Siri.

В цілому, відзначають деякі журналісти, запуск подібної рекламної кампанії може свідчити про страх Apple втратити популярність і про те, що нинішні дії компанії носять захисний характер.

Читайте також:
Реклама

Рейтинг: 4.0

Якщо Ви помітили помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Переглядів: 3608. Джерело: apple.com
 



Реклама

НОВИНИ ПАРТНЕРІВ

  Система Orphus