RSS

Вівторок, 07.05.2024
Реклама

Опубліковано: 19.03.2013 о 11:40. Розділ: Інтернет-сервіси
Компанія Google запустила новий веб-сервіс який роз'яснить алгоритм роботи пошуку 
Компанія Google розробила новий веб-сайт, щоб розповісти користувачам, що насправді відбувається, коли вони вводять пошуковий запит в рядок Google Search. Пошуковий гігант хоче, щоб користувачі знали, як працює пошук насправді з моменту введення пошукового запиту до появи результатів.


Ця ідея стала основою нового веб-сайту - How Search Works. Він був створений компанією Google для пояснення всіх незрозумілих деталей в складному процесі пошуку відповідей за допомогою Google.

"Задаєте питання - отримуєте відповідь. Але що відбувається між цими двома діями? У минулому році ми запустили анімаційний сайт, який показував шлях посланого повідомлення від точки А до точки Б. Сьогодні ми запускаємо схожий веб-сайт, який називається How the Search Works", - написав у блозі Google Inside Search Джейк Хьюбер, менеджер по продукції в Google Search.

Сайт пропонує інтерактивний тур і детальні пояснення процесів, що відбуваються при обробці пошукового запиту, використовуючи покрокове пояснення, найбільш зручне для візуалізації та розуміння алгоритмів пошуку.

Читайте також:
Реклама

Рейтинг: 4.0

Якщо Ви помітили помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Переглядів: 3788. Джерело: google.com
 



Реклама

НОВИНИ ПАРТНЕРІВ

  Система Orphus