RSS

Неділя, 19.05.2024
Реклама

Опубліковано: 07.12.2012 о 16:25. Розділ: Інтернет-сервіси
Google+ назвала себе соцмережею яка найшвидше розвивається 
За даними компанії Google, її соціальна мережа стала сервісом, який найшвиде розвивається. На даний момент в ній налічується більше 500 млн користувачів, проте активними є лише 135 млн. За останні три місяці кількість учасників сервісу зросла приблизно на 35%.


На думку Віка Гундотра, віце-президента Google, соцмережа пошукового гіганта особливо приваблива для користувачів завдяки «інструментам, що дозволяють повноцінне спілкування».

Для цього, Google+ анонсувала запуск «спільнот» (аналога «груп» в Facebook), а також представила безкоштовний додаток Snapseed для редагування фотографій і додавання до них найпростіших візуальних ефектів і фільтрів.

Ден Олдс, один з аналітиків компанії The Gabriel Consulting Group, вважає, що Google+ демонструє серйозний потенціал, проте беззаперечне лідерство все ж таки залишається за Facebook. «В інтернеті бізнес живе дещо по іншим законам. Є всього два шляхи - або проект "прогорає", або він швидко стає нецікавим», - заявив Олдс і підкреслив, що Google+ серйозно відстає за кількістю активних користувачів від основного конкурента.

Читайте також:
Реклама

Рейтинг: 4.0

Якщо Ви помітили помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Переглядів: 3462. Джерело: tech.onliner.by
 



Реклама

НОВИНИ ПАРТНЕРІВ

  Система Orphus