RSS

Неділя, 19.05.2024
Реклама

Опубліковано: 01.02.2013 о 16:58. Розділ: Інтернет-сервіси
Modern.ie - новий сервіс Microsoft для тестування веб-сайтів 
Компанія Microsoft запустила новий сервіс - Modern.ie, призначений для веб-розробників і їх клієнтів. За допомогою Modern.ie можна швидко перевірити сайт на відповідність сучасним веб-стандартам, а також оцінити коректність його роботи на різних платформах і браузерах. Крім того Modern.ie дає рекомендації, які дозволять виправити найбільш серйозні помилки сумісності і, таким чином, збільшити комфорт використання.


За словами директора підрозділу Internet Explorer Райана Гевіна, сервіс Modern.ie був створений, насамперед, для полегшення роботи веб-розробників. Іншим, не менш актуальним завданням, є комфорт користувачів інтернету, незалежно від того, якими пристроями, платформами чи браузерами вони користуються.

Фактично Modern.ie допомагає вирішити три завдання розробника: виявити поширені помилки і проблеми сумісності старих версій Internet Explorer і знайти способи їх виправлення; перевірити роботу сайту на різних браузерах і пристроях; адаптувати сайт для максимально ефективного використання на пристроях з Windows 8.

Для цього достатньо ввести URL-адресу веб-сторінки, яку ви хочете протестувати. Для реалізації функції тестування сайту на сумісність з різними браузерами та платформами, Microsoft уклала партнерську угоду з BrowserStack. І впродовж перших трьох місяців функції BrowserStack будуть безкоштовними.

Читайте також:
Реклама

Рейтинг: 4.0

Якщо Ви помітили помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Переглядів: 3914. Джерело: Microsoft
 



Реклама

НОВИНИ ПАРТНЕРІВ

  Система Orphus