RSS

Неділя, 19.05.2024
Реклама

Опубліковано: 18.09.2012 о 16:21. Розділ: Інтернет-сервіси
Кількість користувачів Google+ перевищила 400 млн. чоловік 
Кількість користувачів, зареєстрованих в соціальній мережі Google+ досягла 400 мільйонів чоловік. Про це 17 вересня повідомив віце-президент корпорації Google Вік Гундотра на своїй сторінці в соцмережі, також він зазначив що активна щомісячна аудиторія Google+ складає 100 мільйонів користувачів.


В кінці червня на конференції Google I/O повідомлялося про те, що в соціальній мережі зареєстровано 250 мільйонів чоловік. Тоді ж повідомлялося, що щодня сервісом користується 75 мільйонів чоловік, а його місячна аудиторія становить 150 мільйонів користувачів.

Читачі Гундотра вказали йому в коментарях, що в порівнянні з червневими даними місячна аудиторія знизилася на третину. Віце-президент пояснив, що на Google I/O наводилося загальна кількість користувачів, які так чи інакше взаємодіють з функціями Google+. В цю кількість входить використання «Кіл» (так називають групу контактів у соцмережі) в поштовому сервісі Gmail, натискання кнопки «+1» в магазині додатків Google Play і так далі.

Вересневі дані, підкреслив Гундотра, включають в себе тільки тих, хто заходить на сам сайт Google+.

Google+ була запущена в кінці червня 2011 року, але до 20 вересня реєстрація в соцмережі здійснювалася тільки за запрошеннями. Незважаючи на це, менш, ніж за місяць після запуску, на сайті зареєструвалося 25 мільйонів чоловік.

Читайте також:
Реклама

Рейтинг: 5.0

Якщо Ви помітили помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Переглядів: 3537. Джерело: itechnology.org.ua
 



Реклама

НОВИНИ ПАРТНЕРІВ

  Система Orphus