RSS

Неділя, 19.05.2024
Реклама

Опубліковано: 18.07.2012 о 12:25. Розділ: Інтернет-сервіси
Панорамні знімки Південного полюсу в Google Maps 
Google спільно з Університетом Міннесоти розмістили на картографічному сервісі Google Maps панорамні знімки, зроблені на Південному полюсі планети. У Google говорять, що нові дані дозволяють всім інтернет-користувачам віртуально побувати в Антарктиці, не виходячи зі свого будинку. На розміщених панорамних фото присутні всі традиційні атрибути Південного полюса: пінгвіни, шельфові льодовики і безкрайні снігові простори.


Antarctic Street View також дозволяє отримати і деякі додаткові дані, що стосуються самої південної точки планети. Нові панорамні фотографії були надані Google як Університетом Міннесоти, так і низкою наукових закладів інших країн Нової Зеландії та Південної Америки.

Зазначимо, що полярні панорами дещо відрізняються з технічної точки зору від традиційних панорамних фото на сервісі Street View. Полярні знімки були зроблені на спеціальні камери, розміщені на статичних штативах і оснащених спеціальними лінзами для максимального кута огляду.

За словами інженерів Google, нові полярні знімки - це частина програми розвитку Steet View, пов'язаної з виходом сервісу за межі міст. Раніше Google вже розміщувала знімки Амазонки, британського Стоунхеджа, а також ряду історичних об'єктів в Південній Америці.


(після переходу по посиланні, Вам необхідно знайти на індекаторі масштабу дану іконку , далі Вам необхідно клацнути по ній мишкою і невідпускаючи перетягнути на карту і поставити на одну з багатьох синіх ліній.) 

Використано матеріал з cybersecurity.ru  
Читайте також:
Реклама

Рейтинг: 0.0

Якщо Ви помітили помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Переглядів: 1134. Джерело: itechnology.org.ua
 



Реклама

НОВИНИ ПАРТНЕРІВ

  Система Orphus