RSS

Неділя, 19.05.2024
Реклама

Опубліковано: 23.07.2012 о 15:58. Розділ: Інтернет-сервіси
Приховування облич в YouTube 
Популярний відеосервіс отримав нові можливості. Тепер користувачі можуть приховувати обличчя людей в роликах, завантажених на свій аккаунт в YouTube. Нова функція отримала назву «Розмити всі обличчя» і дозволяє робити героїв відео анонімними.


Розробники заявляють, що в перший час функція може не завжди працювати коректно, але надалі вони будуть її вдосконалювати.

Щоб приховати обличчя, користувачеві досить при перегляді відео на YouTube натиснути на кнопку «Поліпшити відео»:


Після чого перейти в «Додаткові параметри» (ця клавіша знаходиться під вікном з роликом), вибрати пункт «Розмити всі обличчя», а потім натиснути кнопку «Застосувати».


Після цього ролик стане доступним у двох варіантах - в оригіналі і з розмитими обличчями. При необхідності оригінал відео можна відразу видалити.

Скориставшись функцією «Поліпшити відео», власник акаунта на YouTube може робити різні маніпуляції з роликом. Наприклад, обрізати, повертати, покращувати чіткість, прив'язувати аудіодоріжку і багато іншого.

Розробники сервісу YouTube заявили, що вони першими запропонували своїм користувачам можливість приховувати обличчя людей на відео. Вони вважають, що така функція буде затребувана для роликів з масових заходів або мітингів, а також для домашніх відео, відкритих для широкої громадськості.

Читайте також:
Реклама

Рейтинг: 5.0

Якщо Ви помітили помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Переглядів: 3178. Джерело: itechnology.org.ua
 



Реклама

НОВИНИ ПАРТНЕРІВ

  Система Orphus