RSS

Неділя, 19.05.2024
Реклама

Опубліковано: 24.10.2012 о 12:03. Розділ: Інтернет-сервіси
LG обігнала Nokia по кількості проданих смартфонів 
Американська аналітична компанія Asymco у своєму мікроблозі опублікувала дані по продажах смартфонів в 3-му кварталі 2012 року. Одним з анти-лідерів стала компанія Nokia. За звітний період фінська компанія продала менше "розумних" девайсів, ніж LG, RIM або Motorola.


Як видно з графіка, колись лідер ринку мобільних телефонів і смартфонів тепер програє навіть виробникам "другого ешелону". 


Нагадаємо, що за минулий квартал фінською компанією було відвантажено 82,9 мільйона мобільних девайсів (в минулому кварталі було 83,7 мільйона, а рік тому - 106,6 мільйонів), з них лише 6,3 мільйона були смартфонами. Продажі "розумних" телефонів скоротилися на 63%. Причому з цих 6,3 мльйонів лише 2,9 мільйона були WP-смартфонами.


LG також опублікувала фінансову звітність, і навіть незважаючи на те, що "гучних" девайсів в минулому кварталі на глобальний ринок виведено не було, вона змогла наростити продажі в порівнянні з минулим кварталом на 9%.

Звичайно, можна сказати, що Nokia все ж таки поверне свої позиції в останньому кварталі поточного року, за рахунок WP8-смартфонів Lumia 820 і Lumia 920, однак і LG не дрімає. Вихід на світовий ринок надпотужного LG Optimus G і "гуглофона" Nexus 4 однозначно збільшить відрив виробника від Nokia. Не дарма ж Samsung пророкує своєму корейському конкуренту 3-е місце на ринку смартфонів за підсумками наступного року.

Читайте також:
Реклама

Рейтинг: 4.0

Якщо Ви помітили помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Переглядів: 3532. Джерело: hi-tech.mail.ru
 



Реклама

НОВИНИ ПАРТНЕРІВ

  Система Orphus