RSS

Неділя, 19.05.2024
Реклама

Опубліковано: 11.10.2012 о 15:58. Розділ: Інтернет-сервіси
Twitter відкрив загальний доступ до бази своїх акаунтів 
У сервісі мікроблогів Twitter, відтепер є база своїх акаунтів, розташованих в алфавітному порядку. SearchEngineLand повідомляє, що сторінка під назвою Profiles Directory була випущена без попереднього офіційного анонсу.


Представники Twitter розповіли виданню, що список має допомогти людям швидко знаходити їх акаунти, використовуючи пошукові системи. Кореспондентам CNET News вдалося дізнатися, що базу створили кілька тижнів тому.

На кожній з сторінок списку, міститься інформація про сотню профілів, які відсортовані по імені користувача. В описі бази підкреслюється, що в списках представлені лише публічні профілі сервісу, проте нерідко серед таких можна знайти посилання і на закриті мікроблоги.

Як зазначили в SearchEngineLand, база поки що не повною мірою індексується пошуковими системами. Беручи до уваги той факт, що в Twitter пройшли реєстрацію 500 млн. чоловік, нескладно підрахувати, що Profiles Directory буде містити близько 5 млн. сторінок з посиланнями.

На сьогоднішній день, пошукова система Google видає близько 700 тисяч посилань на базу, в той час як Bing - лише одну сторінку.

Ідея створення подібних списків не нова, і багато соціальних мереж вже давно нею користуються. Facebook сортує користувачів по імені, а "ВКонтакте" - за номером id.

Читайте також:
Реклама

Рейтинг: 5.0

Якщо Ви помітили помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Переглядів: 3368. Джерело: itechnology.org.ua
 



Реклама

НОВИНИ ПАРТНЕРІВ

  Система Orphus