RSS

Неділя, 19.05.2024
Реклама

Опубліковано: 04.10.2012 о 15:01. Розділ: Інтернет-сервіси
Новий сервіс від Facebook - платні повідомлення! 
Компанія Facebook оголосила про розширення функції Promoted Posts (Платні повідомлення). Сьогодні ця функція почала працювати в США і низці інших країн, а вперше вона з'явилася в Новій Зеландії ще в травні цього року. До кінця року Facebook має намір запустити функцію платних повідомлень ще в 20 країнах. Суть функції проста: Facebook буде просувати повідомлення користувачів за невелику плату.


Для США, вартість просування одного повідомлення становить 7 доларів. Користувачі які заплатили, будуть отримувати статистичні звіти та інші дані, пов'язані з кампанією по просуванню.

«Іноді ваші друзі в потоці повідомлень, можуть не помітити вашої публікації, особливо це актуально, коли у вас багато друзів і повідомлення деяких, рідко виходять наперід», - кажуть у Facebook. «Платні повідомлення дають більше ймовірності того, що повідомлення буде помічено».

Функція Promoted Posts дозволяє будь-якому користувачеві Facebook вивести свій запис в соцмережі на більш вигідні позиції і тим самим добитися більшого числа переглядів. Кнопка Promote розташовується прямо під записом - поряд з кнопками «Мені подобається», «Коментувати», «Поділитися». За задумом соцмережі, користувачі будуть платити, наприклад, за те, що більша кількість їхніх друзів і передплатників побачать їх весільні фотографії або оголошення про важливі події. Послуга доступна для користувачів у яких менше 5000 друзів і передплатників. Сплативши просування запису, користувач може відстежити, скільки друзів його побачили.

Відзначимо, що послуга просування повідомлень доступна і в рамках сервісу мікроблогів Twitter, однак скористатися нею можуть лише корпоративні клієнти, в тому числі малий бізнес.

У компанії Facebook також говорять, що система просування постів працює автоматично і покладається на власні алгоритми Facebook. «Нова система гарантує, що важливі для вас повідомлення дійдуть до друзів і колег», - говорять в компанії.

Читайте також:
Реклама

Рейтинг: 4.0

Якщо Ви помітили помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Переглядів: 3758. Джерело: itechnology.org.ua
 



Реклама

НОВИНИ ПАРТНЕРІВ

  Система Orphus