RSS

Неділя, 19.05.2024
Реклама

Опубліковано: 27.09.2012 о 11:39. Розділ: Інтернет-сервіси
Кількість завантажень з Google Play перевищила 25 мільярдів 
Операційна система Android найпопулярніша в світі. Це доказує кількість завантажень додатків з її онлайн магазину Google Play.


Так сьогодні, компанія Google повідомила статистику роботи онлайн магазину додатків для Android - кількість завантажень додатків та ігор з онлайн-магазину Google Play перевищило рубіж в 25 мільярдів.

Цікаво, що попередній "ювілейний" рубіж в 20 мільярдів завантажень був подоланий лише в червні цього року. Також інтернет-гігант повідомляє про те, що в Google Play на даний момент знаходиться більше 675 000 додатків та ігор. У основного конкурента Googlе на ринку мобільних девайсів - компанії Apple - цей показник дорівнює приблизно 700 000 (цифра озвучена в ході презентації iPhone 5), так що зовсім скоро тут буде повний паритет (рівність).

На честь такої події, Google оголосила про значне зниження вартості деяких додатків, кліпів, відеороликів та ігор (від Electronic Arts, Rovio, Gameloft і інших "серйозних" видавців) в каталозі - до 0,25 долара. Знижки триватимуть протягом наступних 5 днів.

Це, до речі, не перший раз, коли Google підносить такі "подарунки" власникам Android-пристроїв. Назразок, з нагоди 10000000000 завантажень вартість топ-ігор була знижена до 10 центів, а в березні на честь ребрендінгу та перейменування (з Android Market в Google Play) деякі додатки ненадовго стали коштувати 49 центів.

Читайте також:
Реклама

Рейтинг: 5.0

Якщо Ви помітили помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Переглядів: 3457. Джерело: itechnology.org.ua
 



Реклама

НОВИНИ ПАРТНЕРІВ

  Система Orphus