RSS

Неділя, 19.05.2024
Реклама

Опубліковано: 08.11.2012 о 17:28. Розділ: Інтернет-сервіси
Соціальна мережа Google+ непопулярна серед своїх працівників 
Google Plus Ghosts провівши дослідження, опублікував статистику по працівникам Google і їх активність в соціальній мережі компанії - Google+. «Ви ж не будете довіряти кухареві, який ніколи не пробує приготовлену ним їжу?» - Таке питання напрошується після вивчення результатів. Дані отримані шляхом аналізу більш ніж 2 тис. співробітників пошукового гіганта.


Згідно зі спостереженнями, за минулий місяць власною соцмережею Google не користувалися 32,6% її працівників, три місяці - 20,5%, а 12,9% не відвідували півроку (при цьому не враховувалися закриті для загального доступу повідомлення). Показники дещо дивні, так як Google пропонує певні бонуси своїм працівникам, котрі виявляють активність у Google+.


«Якщо вже працівники Google не можуть знайти час і бажання для спілкування в даній соціальній мережі, то що вже казати про пересічних користувачів», - зазначив Юсаф Секандер з маркетингового агентства RocketMill. Як нагадує Mashable, навіть голові ради директорів компанії Google Еріку Шмідту знадобилося кілька місяців на те, щоб зареєструватися в соцмережі.

Читайте також:
Реклама

Рейтинг: 5.0

Якщо Ви помітили помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Переглядів: 3334. Джерело: tech.onliner.by
 



Реклама

НОВИНИ ПАРТНЕРІВ

  Система Orphus