RSS

П'ятниця, 29.03.2024
Реклама

Опубліковано: 29.10.2014 о 22:26. Розділ: Інтернет-сервіси
MEGOGO запустив нові відео-продукти та кардинально змінив інтерфейси 
Відео-сервіс MEGOGO повністю оновив дизайн веб-платформи. Разом з тим компанія запустила процес дифферінціаціі брендів MEGOGO.


MEGOGO запустив не тільки редизайн інтерфейсу, але і повністю змінив ядро платформи. Це пов'язано з різким зростанням аудиторії відео-сервісу і істотною зміною структури споживання. Розробники вдосконалили програмне забезпечення, розширили можливості і потужності платформи.

За даними MEGOGO, глядачі все більше віддають перевагу перегляду на різних пристроях. На сьогоднішній день 42,5% переглядів відбувається через SMART TV, в той час як частка веб-аудиторії становить 38,5%, а 4,5% користувачів віддає перевагу медіа-приставкам, тоді як глядачів на мобільних пристроях - 14,5%. Слід зауважити, що серед них - власників смартфонів і планшетів ОС Android - вже більше 5 млн., а iOS - понад 1,5 млн.

Проте за словами CEO MEGOGO Володимира Боровіка нинішнє оновлення - це лише перехідний етап проекту. "Стратегічна мета цих змін - повна дифферінціація продуктів відео-сервісу. Також, одна з важливих задач нового MEGOGO відокремити безкоштовні і платні продукти. Зробити платні продукти більш зрозумілими і зручними для користувача", - пояснює пан Боровік.

Разом з новим інтерфейсом MEGOGO отримав помітне розділення на відео-продукти. Відтепер на ресурсі представлено відразу кілька суббрендів.

MEGOGO FILMS - фільми, серіали, мультфільми, доступні безкоштовно, а також за передплатою "MEGOGO +" і в форматі поштучної оплати в абсолютно новому розділі MEGOGO PREMIERES, де розмістилися кінотеатральні новинки.

Ще один помітно новий відео-продукт - MEGOGO TV. Це телебачення онлайн на комп'ютері, Smart TV, планшеті і смартфоні, без контракту і додаткового обладнання. Поточна версія - це лише перший етап розвитку цікавого для ринку продукту. Всього таких етапів заплановано три, і впроваджені вони будуть на всіх пристроях вже в першому кварталі наступного року.

MEGOGO KIDS - дитячий розділ, де перегляд відповідає вимогам батьків, педіатрів та дитячих психологів.

MEGOGO MUSIC - величезна медіатека зарубіжної і вітчизняної музики.

MEGOGO NEWS - розділ інформаційного контенту.

Варто відзначити, що в майбутньому MEGOGO планує кожному такому бренду надати свій власний дизайн, інтерфейс і навігацію, спроектовані під вимоги і звички аудиторії.

"Наприклад, якщо глядачі звикли дивитися ТБ, перемикаючи канали, то і інтерфейс продукту MEGOGO TV буде виглядати і влаштований так, ніби це екран телевізора. Або, наприклад, MEGOGO PREMIERES - окремий розділ з прем'єрами фільмів. Тут користувачі хочуть бачити афіші, як в кінотеатрі. Красиві великі промо-картинки, з трейлерами і короткими сінопсисами. За таким же принципом проектуються всі інші розділи", - підсумовує Володимир Боровик.

Оновлений ресурс і його сервіси доступні на всіх територіях, виняток - лише розділ MEGOGO TV, який сьогодні відкритий тільки для глядачів з України. Однак як кажуть в MEGOGO в недалекому майбутньому TV-майданчик з'явиться і в інших країнах.

MEGOGO - мультиекранний сервіс і перший легальний онлайн-кінотеатр, який відкрився в 15 країнах пострадянського простору. Працює з листопада 2011 року. В кінці 2012 року став доступний в усьому світі.

Щомісячна аудиторія онлайн-кінотеатру - 28 млн. унікальних користувачів. Каталог ресурсу - близько 75 тисяч одиниць відеоконтенту: художні та документальні фільми, мультфільми, серіали, ТВ-програми та шоу, трансляції спортивних та культурних подій, музичні кліпи.

В Україні, країнах СНД, Балтії та Грузії ресурс також доступний на iPad/iPhone, смартфонах і планшетах Android, телевізорах LG, Samsung, Panasonic, Sony, Philips і Toshiba з функцією Smart TV, HD медіа-приставках, для яких були розроблені і випущені спеціальні додатки.

Читайте також:
Реклама

Рейтинг: 4.0

Якщо Ви помітили помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Переглядів: 4812. Джерело: megogo.com
 



Реклама

НОВИНИ ПАРТНЕРІВ

  Система Orphus