RSS

Неділя, 19.05.2024
Реклама

Опубліковано: 09.07.2012 о 17:21. Розділ: Інтернет-сервіси
Відтепер знайти роботу стане легше. Facebook 
Найбільша у світі соціальна мережа поступово перетворюється в сервіс з пошуку роботи. Днями стало відомо, що Facebook у співпраці з найбільшими  онлайн-агентствами BranchOut, Jobvite і Work4labs, які займаються кадровими питаннями, розробляє сервіс з працевлаштування. Поки незрозуміло, чи будуть оголошення про вакансії відображатися у стрічці новин, чи окремою сторінкою.



Нагадаємо, що в жовтні минулого року компанія Facebook звернулася до Міністерства праці США і до трьох кадрових агентств з пропозицією «допомогти знизити рівень безробіття в країні за допомогою соціальної мережі». В результаті цього партнерства на Facebook з'явиться сторінка під назвою «Соціальні робочі місця». На думку керівництва соціальної мережі, даний сервіс допоможе боротися з високим безробіттям в десяти американських штатах, а також у Пуерто-Ріко.

З впровадженням сервісу, Facebook вступить у пряму конкуренцію з Monster Worldwide і LinkedIn. Майбутній конкурент Facebook на ринку праці, мережа професійних контактів LinkedIn, додала в свій портал кілька соціально-орієнтованих функцій, мета яких не дозволити забрати у неї частину ринку з пошуку роботи, загальні розміри якого оцінюються в $ 4,3 млрд..

Як стало відомо, багато агентств починають віддавати перевагу співпраці з Facebook, а не з LinkedIn. Це пояснюється тим фактом, що кількість користувачів Facebook в шість разів більше ніж у LinkedIn. Між тим відзначимо, що більшість користувачів Facebook використовує свій обліковий запис виключно для розміщення фотографій своєї сім'ї і спілкування з друзями. З цієї причини навряд чи їм захочеться щоб Facebook все більше і більше вторгався в їх особисте життя, тим більше що для пошуку роботи давно існує спеціалізований сайт LinkedIn.com.

Використано матеріал з oszone.net 
Читайте також:
Реклама

Рейтинг: 1.0

Якщо Ви помітили помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Переглядів: 3224. Джерело: itechnology.org.ua
 



Реклама

НОВИНИ ПАРТНЕРІВ

  Система Orphus