RSS

Неділя, 19.05.2024
Реклама

Опубліковано: 29.06.2012 о 09:58. Розділ: Інтернет-сервіси
Магазин додатків Marketplace для Windows Phone 8 
Компанія Microsoft у своєму блозі опублікувала перші подробиці про мережевий магазині Marketplace, який буде доступний користувачам мобільної операційної системи Windows Phone 8. За словами розробників, в момент його запуску програми будуть доступні для використання і завантаження більш ніж в 180 країнах світу, що в три рази більше, ніж у нинішній версії Windows Phone. Розробники, з свою чергу, зможуть запропонувати свої програми через центр розробників App Hub з 38 країн світу.


Новий магазин, дозволить користувачам WP8, здійснювати покупки прямо зі своїх терміналів. Розробники зможуть дозволити грошові транзакції в своїх програмах для покупки віртуальних товарів і сервісів за сприянням все того ж App Hub. За словами Microsoft, розробники можуть вибирати програму або послуги для продажу, ціну та країни, в яких вони будуть доступні для придбання. Після цього вбудовані інструменти App Hub  починають генерувати статистику продажів.

Крім такого загальнодоступного сервісу, Microsoft пропонує ще і спеціалізований, орієнтований на корпоративних клієнтів і додатки для них, під назвою Company Hub. Ще одним способом розповсюдження програм стане їх завантаження на карти пам'яті MicroSD.

Розробники з компанії Microsoft обіцяють повну перебудову нових версій Windows Phone Marketplace і App Hub з метою більш швидкої сертифікації та публікації додатків в них. Програми можна буде фільтрувати на основі доступних розширень екрану і деяких інших важливих характеристик мобільних пристроїв.

Використано матеріал з oszone.net 
Читайте також:
Реклама

Рейтинг: 5.0

Якщо Ви помітили помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Переглядів: 3349. Джерело: itechnology.org.ua
 



Реклама

НОВИНИ ПАРТНЕРІВ

  Система Orphus