RSS

Неділя, 19.05.2024
Реклама

Опубліковано: 03.05.2012 о 13:33. Розділ: Інтернет-сервіси
Автоматичний перекладач листів в Gmail 

Google запустив новий сервіс автоперекладу листів в Gmail. Це означає що, отримуючи листи іноземною мовою, користувач зможе читати їх рідною. Таким чином, завдяки сервісам Gmail і Перекладач Google, мовний бар'єр отримав ще одну тріщину.
У 2009 році функція перекладу листів вже була включена до складу Gmail, але вона знаходилася серед тестованих можливостей в Gmail Labs. Будь-який користувач міг додати функцію перекладу листів вручну, вибравши її в настройках Gmail Labs. Тепер же переклад листів не вимагає додаткових налаштувань, оскільки він включений за умовчанням.
За три роки розробники поштової служби Gmail отримали багато позитивних відгуків про використання функції перекладу. Наприклад, бізнес-користувачам переклад листів стане в нагоді при спілкуванні з партнерами з іншої країни. «У той же час деяким людям потрібен був поштовий перекладач щоб читати іноземні розсилки», написав у блозі Джефф Чин (Jeff Chin), менеджер з сервісу Google Перекладач. «Оскільки переклад повідомлень було найпопулярнішим дією в лабораторії Gmail, то ми вирішили, що пора закінчити тестування цієї функції і перенести її в реальний світ», додав Джефф.
Користувачі сервісу Gmail можуть обрати мову перекладу, а також налаштувати автоматичний переклад  листів. При бажанні можна відключити переклад листів, але навряд чи сучасні користувачі інтернету стануть це робити. 

 

Читайте також:
Реклама

Рейтинг: 5.0

Якщо Ви помітили помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Переглядів: 2594. Джерело: itechnology.org.ua
 



Реклама

НОВИНИ ПАРТНЕРІВ

  Система Orphus