RSS

Неділя, 19.05.2024
Реклама

Опубліковано: 30.05.2012 о 09:34. Розділ: Інтернет-сервіси
Панорама українських стадіонів в Яндекс 

До Євро-2012, Яндекс відзняв панорами стадіонів, на яких пройдуть футбольні матчі. Всі знімки виконані в кінці квітня, на початку травня. Користувачі мають змогу подивитись, як виглядають такі стадіони як «Олімпійський» в Києві, «Металіст» у Харкові, «Донбас Арена» в Донецьку і львівський «Арена Львів».

Панорамні знімки, дозволяють людям розглянути стадіони в деталях. Можна віртуально обійти навколо поля або, постояти на місці центрального нападника. У власників квитків, є можливість піднятись у свій сектор і подивитись, який звідти огляд. Можна навіть показати своє місце друзям, відправивши їм посилання.

Всього було зроблено майже 2300 фотографій, з яких склеїли 568 панорам. Всі вони високої якості, тому зображення можна наближати - наприклад, щоб розгледіти номер сектора.

Стадіони-учасники Євро-2012 можна побачити не тільки на панорамах, а й на звичайній карті. Тиждень тому «Яндекс» оновив карту всієї країни разом зі схемами стадіонів. Наприклад, користувачі можуть подивитись, як зручніше пройти до стадіону від найближчої зупинки.

Панорами українських і польських стадіонів, що прийматимуть матчі Євро-2012, також пропонує сервіс Google Maps.

Читайте також:
Реклама

Рейтинг: 5.0

Якщо Ви помітили помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Переглядів: 3333. Джерело: itechnology.org.ua
 



Реклама

НОВИНИ ПАРТНЕРІВ

  Система Orphus