RSS

Неділя, 19.05.2024
Реклама

Опубліковано: 15.06.2012 о 10:05. Розділ: Інтернет-сервіси
Соціальна мережа від Samsung 
Схоже, південнокорейська корпорація Samsung вирішила піти по п'ятах свого конкурента Apple, вирішивши запустити власну соціальну мережу, яка буде володіти загальними рисами Facebook, при цьому пропонуючи більш широкі можливості. Нагадаємо, що «соціальна» ідея компанії з Купертино завершилася повним провалом, внаслідок чого Apple вирішила згорнути проект восени цього року.


Відзначимо, що Facebook поступово наближається до 1 мільярду користувачів. Своя велика аудиторія є у Twitter, Orkut, MySpace і Badoo. За словами Korea Times, соціальні мережі стали дуже прибутковим бізнесом, і тому Samsung вирішила приєднатися до «соціальної спільноти», запустивши власний сервіс уже в наступному році. Спочатку служба буде доступна тільки для користувачів продукції південнокорейського виробника (смартфони, планшети, камери і телевізори).

«Сервіс буде зосереджений на обміні фотографіями, повідомленнями і подіями. Ресурс буде доступний в першому кварталі наступного року.  «Зовсім скоро», - говорить Samsung. До слова, назва проекту звучить зовсім не скромно - "Samsung Facebook". «Кінцева мета полягає в розширенні наших соціальних послуг для різних пристроїв від різних виробників, для всіх мобільних платформ. Це будуть також камери, телевізори і Blu-Ray плеєри.  «Ми впевнені, що наш сервіс буде користуватися популярністю в усьому світі», - додали представники корпорації. Як саме називатиметься соціальний сервіс від Samsung, поки не відомо.

Читайте також:
Реклама

Рейтинг: 4.0

Якщо Ви помітили помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Переглядів: 2864. Джерело: itechnology.org.ua
 



Реклама

НОВИНИ ПАРТНЕРІВ

  Система Orphus