RSS

Неділя, 19.05.2024
Реклама

Опубліковано: 27.06.2012 о 09:57. Розділ: Інтернет-сервіси
Примусова заміна е-пошти користувачів Facebook 
Популярна соціальна мережа  Facebook, на минулому тижні відзначилася сумнівним нововведенням. Справа в тому, що розробники проекту в односторонньому порядку видали всім своїм користувачам електронну пошту, замінивши нею зазначені в профілі контакти. Отримані за цією адресою повідомлення, потрапляють в папку "вхідні", облікового запису.



Facebook анонсувала свій поштовий сервіс в 2010 році, але поширення він не отримав. Інтегровані в пошту служби, наприклад, Gifts і Places, до 2012 року виявилися закриті. Прагнучи уникнути згортання чергового проекту, керівництво мережі вирішило збільшити базу  користувачів, підключенням всіх учасників проекту Facebook. Це рішення викликало шквал критики, на який прес-служба відповіла спеціальним прес-релізом, в якому гарантувала можливість відмінити всі зміни назад в настройках стрічки Timeline.

Проте, спроби топ-менеджменту виправити плачевний вихід на IPO подібними методами вселяють серйозні побоювання в подальших спробах змінити приватну інформацію без повідомлення про це користувача.

Використано матеріал з oszone.net  
Читайте також:
Реклама

Рейтинг: 1.0

Якщо Ви помітили помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Переглядів: 3263. Джерело: itechnology.org.ua
 



Реклама

НОВИНИ ПАРТНЕРІВ

  Система Orphus