RSS

Неділя, 19.05.2024
Реклама

Опубліковано: 29.06.2012 о 17:20. Розділ: Інтернет-сервіси
Віддаленне керування додатками в Google Play 
У веб-версії магазину додатків Google Play (колишній Android Market), з'явилася можливість віддаленого управління додатками. Про це повідомляє TechCrunch.


Зайшовши в свій аккаунт на сайті play.google.com, користувач може переглянути список всіх своїх Android-пристроїв, до кожного з яких наведено список встановлених додатків. З сайту можна відправити команду на видалення або оновлення (якщо воно потрібне) програми. При цьому деякі з них позначені як системні - їх видалити не можна.

Також на сторінці представлені програми, які користувач купував або встановлював, навіть якщо згодом вони були вилучені. Їх можна в кілька кліків заново встановити на той або інший пристрій.

Google Play є офіційним магазином додатків для смартфонів і планшетів на базі Android й існує як у вигляді додатку безпосередньо на пристрій, так і у веб-версії. На сайті магазину користувачі можуть шукати додатки, читати описи і відгуки. Крім того, через веб-версію можна віддалено встановлювати програми та ігри на мобільний пристрій.

Читайте також:
Реклама

Рейтинг: 5.0

Якщо Ви помітили помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Переглядів: 3872. Джерело: itechnology.org.ua
 



Реклама

НОВИНИ ПАРТНЕРІВ

  Система Orphus