RSS

Неділя, 19.05.2024
Реклама

Опубліковано: 11.06.2012 о 11:00. Розділ: Інтернет-сервіси
Megogo на LG Smart TV 
Компанія LG Electronics, спільно з першим легальним онлайн-кінотеатром Megogo.net, запускає в Україні новий додаток для LG Smart TV.


Тепер онлайн-кінотеатр Megogo.net буде доступний власникам LG Smart TV 2012 модельного ряду, без будь-якого додаткового обладнання, безкоштовно, без реєстрації та в будь-який зручний для Вас час. Для того щоб подивитися фільм, досить відкрити преміум-сервіс Megogo, зайти в медіабібліотеку і вибрати фільм. Відеоматеріали надаються як в стандартній якості (SD), так і в форматі з високою роздільною здатністю (HD), при цьому, якість відео залишається на незмінно високому рівні завдяки автоматичній підстройці. Сервіс доступний російською мовою.

Нагадаємо, що LG Smart TV надає доступ до широкого асортименту преміального онлайн контенту провідних світових та локальних провайдерів, таких як Tvigle, Новости 24, Gismeteo, Itop.net, YouTube, Picasa, vTuner (інтернет-радіо), Accedo FunSpot (казуальні ігри) , Facebook, інтернет-сервіси Яндекса, Russia.ru, DailyMotion (на сьогодні це 20 преміум-сервісів - як глобальних, так і локальних). Крім того, магазин додатків LG Apps TV / LG Smart World завжди готовий запропонувати сотні нових і цікавих сервісів. Компанія LG Electronics націлена на активне розширення свого асортименту додатків, зокрема, від українських контент-провайдерів.

У відеотеці ресурсу Megogo міститься понад 21 тисячі годин легального відео-контенту. Це більш 3500 повнометражних фільмів, 800 мультфільмів, 700 серіалів, 200 телевізійних шоу та концертів. Щодня бібліотека онлайн-кінотеатру поповнюється десятками годин відео-контенту. Також, користувачам Megogo доступна велика кількість ексклюзивного матеріалу - більше 120 новинок кіно, список яких постійно поповнюється завдяки прямим ексклюзивним договорами зі студіями і правовласниками.

Для користувачів LG Smart TV, вся відеотека Megogo.net вже доступна безкоштовно, без реєстрації та без додаткового обладнання.

Використано матеріал з www.chip.ua 
Читайте також:
Реклама

Рейтинг: 5.0

Якщо Ви помітили помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Переглядів: 3916. Джерело: itechnology.org.ua
 



Реклама

НОВИНИ ПАРТНЕРІВ

  Система Orphus