RSS

Неділя, 19.05.2024
Реклама

Опубліковано: 10.05.2012 о 21:44. Розділ: Інтернет-сервіси
Інтернет-магазин додатків від Facebook 

Соціальна мережа Facebook протягом найближчих декількох тижнів запустить інтернет-магазин додатків App Center для розповсюдження програм, орієнтованих для роботи в соцмережі. Як передає Прайм, новий сервіс Facebook більше орієнтований на розвиток самої соцмережі, ніж на отримання доходів від продаж додатків. В онлайн-магазині Facebook будуть  як безкоштовні, так і платні програми.
Введення механізму продаж, як очікується, істотно розширить можливості сторонніх розробників збільшити прибутки від своїх продуктів. В даний час способи монетизації Facebook-програм включають демонстрацію вбудованої реклами та платежі користувачів в рамках самих додатків.
Для розміщення в App Center програми для мобільних платформ повинні бути інтегровані з сервісом соціальної мережі Facebook: робота з ними вимагає підключення до профілю користувача.
Для установки обраної в App Center програми на пристрій, користувач буде перенаправлений в онлайн-магазин для відповідної платформи, наприклад в App Store від  Apple або в Google Play.
Крім того, магазин Facebook буде безпосередньо продавати платформонезалежні HTML5-програми, які працюють в рамках веб-браузера.
Компанія Facebook позиціонує магазин App Center як майданчик для поширення "високоякісних соціальних програм". Допускатися в нього будуть лише додатки, що задовільнять ряд вимог, серед яких відсутність надмірно великої кількості реклами, програмних помилок, а також високий користувацький рейтинг.
Програми для Facebook, що не попали з якихось причин в App Center, будуть доступні користувачам за традиційними каналами в рамках соціальної мережі.

Використано матеріал з it.siteua.org

Читайте також:
Реклама

Рейтинг: 4.0

Якщо Ви помітили помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Переглядів: 2667. Джерело: itechnology.org.ua
 



Реклама

НОВИНИ ПАРТНЕРІВ

  Система Orphus