RSS

Понеділок, 06.05.2024
Реклама

Останні новини

Головна сторінка » В стадії розробки
HTC One X буде ще потужніший 

Американський оператор T-Mobile незабаром почне продажі нового смартфона HTC One X +, який є вдосконаленою версією флагманського HTC One X.

26.07.2012 / В стадії розробки



Nokia Lumia 910 і Lumia 920 будуть показані 5 вересня 

Як повідомляє китайський ресурс wpdang, в ході конференції Nokia World, яка пройде 5 вересня, компанія Microsoft розкриє нові подробиці про Windows Phone 8 (можливо, навіть оголосить про її реліз), а Nokia представить перші 2 пристрої, що працюють на WP8.

25.07.2012 / В стадії розробки



ASUS, Lenovo, Toshiba і Samsung перші компанії які випустять Windows планшети 

Так вийшло, що ми до сих пір не знаємо напевно, які виробники почнуть продаж ARM-планшетів з Windows RT цього року. Виняток становлять лише Microsoft з Surface і ASUS з трансформером Tablet 610. І цьому, як виявилося, є пояснення.

24.07.2012 / В стадії розробки



Потужний смартфон Sony з 13-ти мегапіксельною камерою 

У мережі з'явилися фотографії нового потужного Android-смартфона Sony LT29i з попередньою назвою "Xperia Hayabusa", який, швидше за все, є "глобальною" версією Xperia GX, створеного для японського ринку.

23.07.2012 / В стадії розробки



В Україні будуть виготовляти планшети 

До кінця року в Україні може з'явитися планшет власного виробництва під назвою Aura HD Mini. Розробляти "українізований" планшет буде компанія "Інфосвіт", яка зараз займається виробництвом IPTV-приставок і медіаплеєрів.

20.07.2012 / В стадії розробки



"Лабораторії Касперського" розробляє власну ОС 

Стало відомо, що "Лабораторія Касперського" веде розробку захищеної ОС, сферою застосування якої стануть промислові інформаційні системи.

20.07.2012 / В стадії розробки



Новий планшет від Sony 

На даний момент компанія Sony випустила планшети Tablet P і Tablet S, які побудовані на чіпі Tegra другого покоління. Модель Tablet P виконана в корпусі, що розкладається, на обох половинках якого розміщені екрани... 

17.07.2012 / В стадії розробки



Унікальний планшет від HTC 

Компанія HTC підтвердила, що працює над новим планшетом, який стане послідовником не здобувшого популярності планшета Flyer.

16.07.2012 / В стадії розробки



Потужний камерофон від Sony 

Компанія Sony має великий досвід у виробництві смартфонів з хорошими камерами. Назразок Sony Xperia S з 12-мегапіксельною камерою. Однак, як мовиться, немає межі досконалості.

13.07.2012 / В стадії розробки



Власний смартфон компанії Amazon 

iPhone і телефони на ОС Android отримають ще одного потужного конкурента. Найбільша торгова компанія Amazon збирається вивести на ринок свій власний смартфон, повідомляє агентство Bloomberg.

09.07.2012 / В стадії розробки



Одяг підзарядить телефон 

Перетворювати тканину в акумулятор навчилися інженери з Університету Південної Кароліни. Їм вдалося перетворити звичайну футболку в сховище електричного струму, повідомляє BGR.

06.07.2012 / В стадії розробки



Мильні бульбашки замінять екран в телефоні 

Найкращі на сьогоднішній день дисплеї не можуть зрівнятися в якості зображення, одержуваного за допомогою мильної плівки. До такого висновку прийшли вчені з Карнегі-Меллона, Університету Токіо і Універістета Цукуба (Токійський університет, Університет Цукуба), повідомляє Discovery News.

06.07.2012 / В стадії розробки



Google буде випускати 10 дюймові планшети Nexus 

За неофіційними даними, компанія Google планує випуск 10-дюймових планшетів Nexus 10. Про це говорить замовлення на сенсорні панелі (one glass solution, OGS), яке розміщенне у компаніях AU Optronics і Wintek. Остання також займається... 

30.06.2012 / В стадії розробки



Новий стандарт Mobility DisplayPort для мобільних телефонів 

Асоціація стандартизації відеоелектроніки (Video Electronics Standards Association, VESA) випустила прес-реліз, що повідомляє про випуск нового стандарту під назвою Mobility DisplayPort (MyDP). Він є розширенням стандарту DisplayPort і дозволить... 

29.06.2012 / В стадії розробки



Випуск смартфонів і ОС Blackberry 10 відкладено 

У прес-релізі, присвяченому аналізу щоквартальних фінансових показників, компанія Research In Motion повідомила про перенесення дати появи нової версії операційної системи, Blackberry 10, і перших смартфонів на її основі.

29.06.2012 / В стадії розробки



iPhone 5 - вийде в серпні цього року 

Тайванське бізнес-видання CENS повідомляє, що Apple переглянула строки виходу свого нового смартфона iPhone 5 і виведе його на ринок вже в серпні - до початку навчального сезону.

27.06.2012 / В стадії розробки



Власний смартфон Microsoft 

Планшети Surface - це не єдині девайси, які може представити компанія Microsoft. Аналітик Nomura Ріка Шерланда, спираючись на дані галузевих джерел, повідомляє, що гігант з Редмонда готує власні смартфони.

22.06.2012 / В стадії розробки



Нові смартфони HTC на Windows Phone 8 

На презентації Windows Phone 8 нам стало відомо, що HTC буде серед перших, хто представить свої wp8-смартфони в цьому році. І ось в мережі з'явилася інформація й технічні характеристики відразу трьох нових моделей компанії.

22.06.2012 / В стадії розробки



Фото-оптика в iPhone 

З моменту появи iPhone 4 якість фото і відео на Apple-телефоні піднялося неабияк, але подальшому зростанню заважає обмеженна фізична форма.

18.06.2012 / В стадії розробки



Один із варіантів iPhone 5 

Компанія Apple поки не робила ніяких заяв щодо нового покоління iPhone, але дизайнери масово пропонують свої варіанти. Слідом за американською студією Aatma Studio свій концепт представила Дакота Едні:

18.06.2012 / В стадії розробки



Конкурент Apple iPad від Microsoft 

18 липня Microsoft  збере пресу, щоб оголосити про щось нове. Спочатку всі гадали, чи буде це апдейт Xbox, нова версія Kinect або навіть Microsoft TV?

15.06.2012 / В стадії розробки



Новий Windows-смартфон від Nokia 

Як повідомляє ресурс MobilityDigest, Nokia в даний час тестує новий двоядерний смартфон на Windows 8. Новий девайс, нібито, має "фірмовий квадратний" дизайн, 8-мегапіксельну камеру і екран з діагоналлю від 3,5 до 4 дюймів.

13.06.2012 / В стадії розробки



Рідинні кнопки на сенсорному екрані 

Дисплеї з майже реальними кнопками можуть з'явитися вже в наступному році. Про це заявила компанія Tactus Technology, що розробила нову тактильну технологію.

06.06.2012 / В стадії розробки



Новий формат SIM-карт 

Незабаром мобільні гаджети отримають «сімки» нового формату. Це буде вже четверте «переродження» SIM-карт з моменту їх появи. Новий формат отримає назву 4FF, або просто nano-SIM.

05.06.2012 / В стадії розробки



Apple iPhone 5 

У мережі з'явилася нова порція чуток про новий iPhone 5. Цього разу відомості стосуються діагоналі дисплея смартфона, а також його технічних характеристик.

01.06.2012 / В стадії розробки



« 1 2 ... 23 24 25 26 »
  Система Orphus