RSS

Неділя, 19.05.2024
Реклама

Опубліковано: 29.06.2012 о 09:22. Розділ: В стадії розробки
Випуск смартфонів і ОС Blackberry 10 відкладено 
У прес-релізі, присвяченому аналізу щоквартальних фінансових показників, компанія Research In Motion повідомила про перенесення дати появи нової версії операційної системи, Blackberry 10, і перших смартфонів на її основі. Раніше їх випуск планувався на кінець 2012 року - новим терміном називається перший квартал наступного року.


«Протягом кількох останніх тижнів команда розробників програмного забезпечення нашої компанії досягла значних успіхів у розробці ключових особливостей платформи Blackberry 10. Однак, їх впровадження вимагає написання значних обсягів коду і займе більше часу, ніж раніше передбачалося », говориться в заяві компанії RIM.

Таким чином, канадська компанія, справи якої і без того йдуть останнім часом далеко не блискуче, отримала черговий удар. Її частка ринку постійно скорочується під натиском продукції Apple і численних смартфонів на операційній системі Android. Разом з цим, падають і прибутку компанії. В останньому кварталі вони скоротилися до $ 2,8 млрд. з $ 4,2 млрд. кварталом раніше. За останній квартал на ринок було поставлено 7,8 млн. одиниць смартфонів Blackberry, і 260 000 планшетних комп'ютерів.

Виходячи з такого стану справ, оголошення про скорочення 5000 робочих місць навряд чи може когось здивувати. Така кількість становить 30% від загального числа співробітників RIM. Після появи цієї інформації акції компанії на ринку Nasdaq впали на 18% до вартості $ 7,5 за акцію. Всього за останній рік вартість акцій знизилася на 70%. Місяцем раніше, у травні, повідомлялося про скорочення ще 2 тисяч робочих місць.

Використано матеріал з oszone.net 
Читайте також:
Реклама

Рейтинг: 4.0

Якщо Ви помітили помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Переглядів: 3264. Джерело: itechnology.org.ua
 



Реклама

НОВИНИ ПАРТНЕРІВ

  Система Orphus