RSS

Понеділок, 06.05.2024
Реклама

Останні новини

Головна сторінка » В стадії розробки
Смартфон від FaceBook 

Останнім часом, найбільша в світі соцмережа, проявляє небачену активність. Спочатку Марк Цукерберг за мільярд доларів купив Instagram, потім з'явилися чутки про майбутню покупку Opera Software, а тепер The New York Times стверджує, що в...

28.05.2012 / В стадії розробки



Телевізор від Apple 

Джеймс МакКіві, віце-президент і старший аналітик Forrester Research, повідомив, що новий девайс отримає великий 32-дюймовий сенсорний дисплей, яким можна буде керувати за допомогою голосових команд, жестів, дотиків, а також мобільних пристроїв Apple.

28.05.2012 / В стадії розробки



Двохсторонній дисплей на мобільному телефоні 

Найбільший оператор мобільного зв'язку в Японії - NTT Docomo показав неймовірний прототип прозорого дисплея, сенсорна поверхня якого знаходиться відразу з двох сторін. 

22.05.2012 / В стадії розробки



Дзеркало з ОС Android 

Пристрій одержав назву Seraku і складається з LCD-дисплея і напівпрозорого дзеркала. На екрані користувач зможе бачити погоду, новини, електронну пошту і т.д.

21.05.2012 / В стадії розробки



Два дисплеї в одному смартфоні 

Компанія Microsoft бажає запатентувати технологію використання двох дисплеїв в смартфоні або планшеті. Відповідно до опису в заявці, додатковий екран буде розміщуватися на тильній стороні гаджета.

21.05.2012 / В стадії розробки



Шпалери які блокують сигнал WiFi 

Поширення мереж Wi-Fi викликає справжню паніку у людей, переконаних у шкідливості електромагнітного випромінювання. Завдяки новому винаходу французьких вчених, громадяни, зациклені на власній безпеці, зможуть зітхнути з полегшенням.

11.05.2012 / В стадії розробки



Ціни на USB накопичувачі впадуть до 5 грн. за 1 gb 

Компанія OCZ Technology Group поділилася своїми останніми фінансовими результатами, а заодно і своїм баченням майбутнього ринку  накопичувачів та їх вартості.
«Завдяки зниженням цін на чіпи пам'яті NAND, ми змогли запропонувати нашим клієнтам продукти за ціною близько $ 0,65 за один гігабайт...

07.05.2012 / В стадії розробки



Вихід повноцінної версії Windows 8 відбудеться в жовтні 2012 року 

Раніше було відомо що офіційний випуск Windows 8 відбудеться в кінці року, однак його перенесли на жовтень, адже вихід продукції даного типу в цей час, саме перед святами, означає збільшення прибутку.

04.05.2012 / В стадії розробки



Премєра Android 5.0 Jelly Bean призначена на третій квартал цього року 

 Все більше інформації зявляється про нову версію операційної системи від Goolge. За словами представників компанії, дана операційна система дістане назву  Android 5.0 Jelly Bean. Побачити дану операційну систему ми зможимо у третьому кварталі цього року. 

04.05.2012 / В стадії розробки



Водовідштовхуюче та самоочищуюче шкло для мобільних телефонів 

Вчені  Массачусетського Технологічного Інституту розробили новий вид шкла, яке має властивості самоочищатись і стійке до вологи. Розробка створена із застосуванням нанотехнологій, і її особливі властивості відбуваються завдяки використанню мікроскопічних шипів у формі конуса.

30.04.2012 / В стадії розробки



Спільна розробка смартфону компаніями HTC і Facebook 

HTC і Facebook працюють над створенням спільного смартфону, скоріш за все це буде звичайна доробка до операційної системи Android, і виведення додаткових клавіш для швидкого доступу до соціальних мереж. Раніше вже проводились спроби робити смартфони, максимально адаптовані для спілкування в Facebook, один із них... 

27.04.2012 / В стадії розробки



HTC і Ericsson створюють власний процесор 

Компанія HTC зробила крок до особистого розвитку, значно зменшивши залежність від світового виробника процесорів, компанії Qualcomm. Для цього між HTC і ST-Ericsson був підписаний меморандум про співпрацю, згідно з яким остання компанія розробить власний процесор

25.04.2012 / В стадії розробки



Перший процесор Atom буде запущений в Індії 

Виробник мобільних телефонів, індійська компанія Lava, вчора анонсувала випуск першого смартфона на процесорі від Intel, випередивши такі великі фірми як Lenovo і Orange. Апарат вийде в Індії  23 квітня  під назвою Xolo X900  і буде продаватися за ціною близько $ 420.

20.04.2012 / В стадії розробки



Лінія мобільних терміналів серії Galaxy отримає ще три і'мя 

Компанія Samsung не має наміру зупиняти випуск пристроїв з популярної серії Galaxy. 

19.04.2012 / В стадії розробки



Всі в учікуванні на нові смартфони з процесором від Intel 

Голова компанії Intel оголосив, що запуск і, можливо, поява на роздрібному ринку перших смартфонів на процесорах Atom Medfield відбудеться вже на цьому тижні. 

19.04.2012 / В стадії розробки



« 1 2 ... 24 25 26
  Система Orphus